No tak pokud chceš začit s livechatem, rozhodně začni ve studiu, určitě je to lepši.
Co se týče těhotenstvi, ja pracovala od svych 22let dvou na live chatu, nejprve ve studiu, potom z domova.
Kdybych byla ve studiu rozhodně bych těhotna nepracovala. Tím že jsem pracovala z domu tak do nějakeho 5 měsice jsem pracovala( ne kvuli penězum, ale nenudila jsem se, pracovala jsem minimálně), ale víc rozhodně neeee :-) do páteho to na některych ani nejde poznat takže pohodičkaaa :-) ja jim vlastně ani nepsala že jsem těhotna nic takove ... byla jsem fit ... ale patym měsicem jsem skončila a vic nic, nevim neumim si to představit potom pracovat.... s většim bříškem ... Měla bych strach o svoje miminko, takže z vlastní zkušenosti doporučuji ( PRÁCI JEN Z DOMOVA ) do pateho a potom raděj toho nechat ....
Jinak je fakt že některym chlapum se to určo libi takže myslim že by přišli, ale pro tebe rozhodně nejlepší začit ve studiu a někde si tu práci vyzkoušet ...
Jinak ja v těhu použivala jen svou ručičku a to jsem ještě hrala nejlepe zdalky ... a až po delšim privatku jsem ukazovala zoom ... ale opravdu hrala jsem velkee divadlo v těhu chichi
Muj názor je pokud žena dělá tuto práci několik let a živit se tim proč to nedělat i v těhu ze začatku, ale pokud chce začit v těhotenstvi tak je to opravdu blby ... a ještě pomalu před porodem, aby jsi nezačala před kamerou tooo :o)
"vyděláváte na nenarozeném dítěti" - nebo vydělává pro dítě aby se mělo dítko dobře hmmmm :-)
No ale pokud nema břiško tak to člověk ani nepozna. Ja se tim rozhodně nechlubila chichi měla jsem stáláky
a nechtěla jsem o ně přijit, no asi by mi bylo blbe se chlubit
S tou hygienou je to jasne, je jine pracovat doma a jine ve studiu. FUJ HNUS JAK SI VZPOMENU NA STUDIO fuuuuj měla jsem vždycky strach ať něco nechytnu těhotna ve studiu fuuuuuj to rozhodně ne doma klidně :-) NEBO NOSIT SVOU KLAVESNICI SVOU MYŠ ....
Jinak s čím se v dnešní době setkavam mam vcelku hodně znamych a normálně ti chlapi bab nechcou robit a voni s nima jsou, prostě mě připada u některých chlapu modni nerobit a ať je žena živi mazec
ti chlapi někteři chichi píši NĚKTEŘI
Takže to je můj názor :-) pokud se žena živi livechatem tak proč ne ;-) do páteho měsice pokud nejsou klomplikace a ženu to BAVIIIIII :-)
Ja jinak meho chlapa našla na diskotece ...
někdy se poštěsti a i rodinný typ se najde na diskotece.