Témat: 1
Registrován od: Jan 2011
Hodnocení:
0
Ahoj holky,
potřebuju nutně poradit!!
Chtěla bych si přivydělávat při studiu na chatu, ale vůbec nic o tom upřímně nevim... Jsem z Prahy a jediné studio, o kterém vím, že je je MIRAGE... O žádném jiném nevim... Sama na sebe ze začátku dělat určitě nechci, protože o tom opravdu nic nevim a budu ze začátku potřebovat pomoc...
Proto mi prosím poraďte jaké studio je podle Vás v Praze nejlepší a nehrozí v něm, že pak svoje "videa či cokoliv" někde najdu na netu a podobně...
Moc moc děkuju!!! Holky prosím spěchá!!!
Děkuju Rocketka
Témat: 0
Registrován od: Nov 2010
Hodnocení:
0
tak to je jasné, že tě půjde najít na netu
Hodnocení:
0
Tak to snad jen přes ty zahraniční portály ne? když se k tomu v čechách nemá nikdo dostat?
místo tvého výsměchu bych spíš brala pár rad, o které jsem prosila..
Témat: 4
Registrován od: Dec 2010
Hodnocení:
0
Ahoj Rocketko,
já tohle dělám teprve od začátku letošního roku tak rozhodně nijak moc nemůžu radit,ale co ti chci říct,že i já jsem o této práci nevěděla nic a rozhodovala jsem se mezi agenturou nebo dělat sama na sebe a nakonec jsem se na nějakou agenturu vypr.... anglicky umím celkem obstojně a registrace na chatech nebyla nic složitého a dávat procenta někomu jen pro to,že mě zaregistruje na 20-ti chatech se mi zdá zbytečné,určitě by se mi ale hodila nějaká učitelka která by mi ukázala jak dělat zajímavou show aby vydrželi v pvt. déle atd. to některá studia nabízejí,každopádně i když jsem úplný začátečník penízky mám zkus si vyhledat přes google i jiná studia v Praze jich přeci musí být spousta a zajdi se tam podívat nebo se podívej tady na stránce na recenze různých studií
Přeji hodně štěstí
Témat: 6
Registrován od: Feb 2010
Hodnocení:
0
2011-01-27, 18:32:58
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-01-27, 18:33:47 uživatelem Sandrita.)
rocketka Napsal(a):Proto mi prosím poraďte jaké studio je podle Vás v Praze nejlepší a nehrozí v něm, že pak svoje "videa či cokoliv" někde najdu na netu a podobně...
Děkuju Rocketka
na stranky maji pristup samozrejme i Cesi , pokud nekdo tvrdi, ze ne, tak lže
pri private si te muze klient nahravat a tve akce umistit na internet, nic neobvykleho ...
takze pokud hledas nakou 100 procentni jistotu ,ze te nikdo nikdy neobjeví, tak ji nehledej v tomhle oboru , protoze zadna neni
Registrován od: Oct 2010
Hodnocení:
0
2011-01-27, 19:04:07
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-06-11, 08:19:45 uživatelem Druid01.)
smazáno
Hodnocení:
0
koukám, že moje prosba vyzněla trochu jinak než jsem jí myslela...
s určitými riziky počítám.. jen jsem si to prostě chtěla objasnit... Kdybych do toho něchtěla jít a chtěla jít dělat do tesca tak vás tu neobtěžuju,to se neboj takhle nadnesenej být opravdu nemusíš
spíš mi šlo o vaše zkušenosti s pražskými studii.
Registrován od: Oct 2010
Hodnocení:
0
2011-01-27, 23:37:22
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-06-11, 08:20:09 uživatelem Druid01.)
smazáno
Registrován od: Jul 2009
Hodnocení:
0
2011-01-28, 13:14:11
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-01-28, 13:19:35 uživatelem Cicmunda.)
V Praze je hodně studií, ale neprezentují se na tomto foru. Spíš reklamují na jiných inzertních serverech. Za mě vím ještě o Leo, pk62, big sister , seventeen a další. Stačí hledat na internetu. Za mě Mirage ne, je to hnus, chytila by jsi tam leda nějakou plíseň nebo něco horšího. Asi 3 slečny tam vydělávají a ty se s pány i schází i na sex a vůbec se tím netají... Kamarádka- kolegyňka tam dělala a utekla, jak to šlo. Nejlíp hned po výplatě :-) Ale je pravda, že tam vezmou kohokoliv i bezzubou 40ti letou tlustou ukrajinku, takže se tam plno nepěkných holek cítí dobře. Sice si vydělají 200Kč za směnu, ale chlubí se tím, že jsou modelky :-) Ne každá holka dělá tuhle práci pro peníze ...
Registrován od: May 2011
Hodnocení:
0
Ahoj,
nevíte někdo o ChatOnCam studiu? neviděla jsem recenzi...
Hodnocení:
0
2011-05-04, 23:12:21
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-05-04, 23:28:01 uživatelem Boubi.)
Aeon Napsal(a):Ahoj,
nevíte někdo o ChatOnCam studiu? neviděla jsem recenzi...
ahoj, záleží kde ( které město myslíš). :-) /kdyžtak můžeš písnout na meil la-riss@seznam.cz , at se nerozepisuju tady/
Hodnocení:
0
Ahoj holky už přes dva týdny dělám na Jasmine,jsem s toho už zoufalá občas někdo přijde,ale nic moc.Nějak nevím jak dál první den to bylo super vydělala jsem asi 40 usd za hodinu,ale těd se to nějak seklo.Začínám mít i pocit že mi to prostě nepůjde nemáte někdo nějakou radu jak se lépe uchytit?Práce je skvělá a baví mě jen to asi s nima neumím předem díky za rady
Hodnocení:
0
Když tak se ozvěte na SpunticekNelinka@seznam.cz
díky moc všem
|