Témat: 1
Registrován od: Mar 2010
Hodnocení:
0
Tak jsem se zkusila regnout na Flirt4free a přišel mi za dva dny mejl a vypadalo to ok..jenže mi to nebere fotky..Takže to neřeším.A regnout se přes studio a odevzdávat procenta?To nikdy..
Hodnocení:
0
Jinak na MFC se držím co to jen jde.
Ale před chvilkou jsem brouzdala jen tak MFC stránkama a jedna slečna(rumunka) má fakt neuvěřitelný camscore..a pořád se jí zvyšuje...Neuvěřitelný.
Hodnocení:
0
Je to možné,ale nemyslím si že by to měly ve větší míře zařízené přes postel.Jo některé se tím i netají,ale některé působí v pohodě.
Tady na MFC je to těžké dostat se nahoru-naštěstí už jsem si našla staláky,tak to jde docela dobře.
Hodnocení:
0
Teda.A já se snažím,camscore mi sice stoupá,ale ne tak jak bych chtěla.A když nevydělám nic,tak jsem zase rychle o něco s camscore dole.Čert aby se v tom vyznal.
Registrován od: Nov 2011
Hodnocení:
0
mohl by mi někdo poradit jak je to s camscore? kdy klesá a kdy stoupá. Padá mi i o 50bodů..
Témat: 4
Registrován od: Dec 2010
Hodnocení:
0
tak na tuhle otázku hledáme všechny taky odpověď bohužel ty které to vědí si to tajemství přísně střeží,nedivím se přeci jen jsme konkurence...snad na to taky někdy přijdu jak to je.....
Témat: 2
Registrován od: Jun 2011
Hodnocení:
0
CamScore: Tak jsem taky nevěděla jak je to stím hodnocením, Měla jsem CamScore něco přes 200 a mám jednoho klienta který je na mě závislí mojí show. A dostala jsem ods něj ten den 6000 tokenu a na CamScore jsem vyskočila na 360. No já jsem si zjistila 100 top modelek ajký mají hodnocení a 100 modelka má asi pře 4700 a nejlepší přes 80000, tak na to se hned každá nedostane, a je to o penězích kolik si vyděláš. A chce to trpělivost, musím uznat že patří k nejlepe placeným četu a peníze pošlou hned, 2 do měsíce. Ukončím 15 dni nebo 30 dni v měsici. A peníze dostanu hned 16 nebo 1 do 11 hod.