Témat: 2
Registrován od: Dec 2008
Hodnocení:
0
Dobrý den,
nedávno jsem se o tancování v zahraničí zajímala u jedné agentury, kterou zde nechci jmenovat raději ale bylo mi sděleno, že je tam fixní plat každý den a k tomu ještě konzumace. Z jejich vysvětlení jsem pochopila, že jde o konzumaci nápojů s klienty ale kolik z čeho mám já mi neřekli a ani jak to celé vlastně probíhá. Vůbec můj celkový dojem z této agentury nebyl zrovna nejlepší proto by mě i zajímalo podle čeho si agenturu vybrat.
Prosím pokud někdo víte co přesně jsou ty konzumace a jak to probíhá napište to zde budu vám vděčná.
Díky, Barča
Témat: 0
Registrován od: Jul 2009
Hodnocení:
0
Konzumace se dělají v každé zemi jinak.V Itálii fungují konzumace na principu 15 až 20 min. nejedná se o to kolik vypijete drinků ale o tento strávený čas s klientem provázený přijemnou konverzací a společenským tancem. Klient by si na dívku neměl dovolit sahat a provádět sní jiné věci (sex apod.) než je konverzace a tanec.Po uplynutí těchto 15 až 20 minut má dívka splněnou jednu kozumaci.Samozřejmě dívka se snaží s klientem trávit co nejdelší dobu aby měla splněno co nejvíce těchto konzumací.Proto se snaží klienta dobře bavit aby jeho návštěva v podniku byla co nejdelší a velice příjemná.V některých podnicí dívky dostavají danný fix plus za konzumace se platí kolem od 0,50centu do 2€ za jednu.V jiných podnicích se platí od odpracovaného počtu kozumací.PŘÍKLAD - 40konzumací za týden, fix 50€ denně, 50konzumací za týden 60€ fix denně, 60konzumací týdně fix je 70€ denně at takto se to zvyšuje stále.Většinou se stává, že po nějaké době dává podnik dívku na procenta tzn. že dívka má 50% z konzumace.Jedna konzumace stojí přibližně 15€ takže dívka ma 7,50€ za jednu.
Doufáme, že jsme Vám dostatečně vysvětlili princip konzumací a také doufáme, že zmíněná agentura nebyla naše.
Další info. Vám radi zodpovíme Barčo
Zabýváme se oblastí kultury a umění.Práci v zahraničí pro tanečnice a hostesky.Pro s kvalitnění služeb, jsme přesídlili do Itálie.Dívkám při problémech pomáháme.Zajištujeme dopravu po celé EU a nové prověřené podniky.
Registrován od: Jul 2009
Hodnocení:
0
Ahoj Baro,
ttkote to napsala dobre. Ja ti napisu jeste jak jsem to zazila ja vsude kde jsem byla jako tanecnicka. Ty dostavas honorar na den-to je vsude jine-dokonce v nejlepsich klubech v Rakouskych alpach nedostavas zadnou,ale tebe stejne zajima vic kolik si vydelas celkove a to i bez gaze je velice vyhodne. Plus mas procenta z piti-to je take klub od klubu jine. Vetsinou je to 20% z jakehokoliv drinku co ti zaplati host, s tim ze nejlevnejsi je 20 eur a nejdrazsi az 1500 eur. Dale mas privatni tanecky-coz se samozrejme taky lisi,ale nejmin mas 20eur za 1 pisnicku az 30. A pak jeste bonus dollary za kalhotky to je vetsinou 0,50 centu z jednoho.
Ty se ptas konkretne na konzumaci, no cim vic vypijes,tim vic mas penizku. Existujou i nealkoholicke drinky-vetsinou o tom ale host nevi i flasky muzou byt nealko. Zalezi na klubu. Jsou kluby kde se da vylejvat,ale jsou i kluby kde nesmis vylit ani kapicku. Nejlepsi je pit jeste s kamaradkou,to ho pak jedna zabavi a druha vylejva. Je plno figlu. Nemusis si nicit jatra,ale musis byt opatrna. V zadnym pripade te nesmi videt host.
Registrován od: Jan 2009
Hodnocení:
0
Ahojky. jedu na sardinii tancovat+ konzumace a úprivat dance. Jak se to dělá abyuch měla přehled co všechno mi koupěj za pití a ty ptv tance? Zapisuje se to někam a dá se to kontrolovat?