Témat: 1
Registrován od: Jun 2009
Hodnocení:
0
Nikde sem nevidela ani zminku o tomhle chatu..ja osobne tam pracuju uz 5 let a maximalni spokojenost..tak jak tady vetsina holek pise ze pracuje na vice chatech najednou, tak to si nedokazu predstavit, mne jeden chat bohate staci a nepripadalo by me to fair vuci zakaznikum chatovat na vice chatech najednou. Ifriends davaji 50% a cenu si stanovi holka, nejmin je 1.99$ a maximum je 5.99$ za minutu. Funguji tam jak free to pvt tak klasicky live pay chat, kde zakaznik plati hned jak vstoupi do videa.. kazda holka ma fanclub, plati se za fanclub membership, a taky se da vydelavat na replays..je tam vazne hodne moznosti jak svuj vydelek zvysit.. penize chodi kazdy tyden, nikdy nebyl problem..ja muzu Ifriends jen doporucit :-)
Zní moc pěkně, to děláš z domova?
Hodnocení:
0
Ano, pracuju z domova.registrace byla jednoducha a bez problemu..
Registrován od: Apr 2009
Hodnocení:
0
Můžu poprosit o přesnou url adresu?? Díky...
Témat: 0
Hodnocení:
0
niesom si isty, ale asi myslela ifriends.net popripade ifriendsv2.net
Témat: 0
Registrován od: Aug 2009
Hodnocení:
0
Ahojky. Mohl by mi někdo poradit jak se na tento program mám registrovat?? Janiecka21@seznam.cz
Témat: 2
Registrován od: Mar 2010
Hodnocení:
0
Ahoj holky, jak jste se regitrovaly na tenhle chat? Nějak nechápu tu jejich metodu placení...
Témat: 4
Registrován od: Dec 2010
Hodnocení:
0
ahoj ženy,tak já registraci tady na tom chatu asi nedokončím,protože nevedu ani tiskárnu ani fax....nechápu když některým chatům stačím ofocená občanka a fotka s občankou u hlavy, tak proč jiné chaty vyžadují odesílání dopisů a faxů kamsi ??? No každopádně jsou to jejich pravidla,ale na mě dost složitá registrace...