Jaký zvolit chat?
Jaký zvolit chat?
Jak a podle čeho si vybrat chat, na kterým chci pracovat?
Hlavním kritériem pro výběr vhodného chatu je samozřejmě jazyk, který ovládáte. Všechny chaty se převážně rozdělují pro anglicky a nebo pro německy mluvící s tím že pro německy mluvící jsou hlavně nude chaty, kdy si vás klient vybere podle titulní fotky a již při vstupu do vaší místnosti platí. V případě chatů pro anglicky mluvící se jedná o freechaty ale je i pár vyjímek.
Další věc podle, které je důležité si vybrat je provize z minuty ztrávené v privátní místnosti, protože jsou chaty, kde jsou priváty více ale provize je menší a to proto, že klienti platí za privát méně dollarů a naopak jsou chaty kde modelka je ze 6 hodinové směny třeba jen 30 minut v privátní místnosti ale vyděláno má slušně.
Tahle věc je hodně individuální, protože některé holky by se unudili čekáním na privát a radějí chtějí být na privátu pořád a některé holky včetně mě raději dostanou více peněz za méně odvedené práce
Budu velice ráda když mi napíšete jaký druh chatu jste zvolili a také proč.
Ahoj M. , tak tam jsem pracovala zhruba před rokem přes studio. Je to opravdu chat, kde musíš být nahatá když se dáš do nudechatu, jinak ti pořád píší mejly a upomínkují tě a vypínají na den, dva, tři. Vím o holce co tam dělá už dlouho a má svojí klientelu, tak jí chodí fakt dobře. Jinak je to spíš o ničem, musíš mít malý ceny a je tam uplně stejná konkurence jako třeba na jasmině. Takže je to pro opravdu dobrý modelky s výbornou angličtinou, jinak se tam moc nechytneš.
Ahoj všem, můžete prosím někdo poradit nějaké dobré anglicky mluvené chaty, kde se dá opravdu vydělat? Jsem uprostřed registrace na jeden americký chat, ale k mému udivu mi napsali, že pro mou lokalitu-zemi, mají representativa. A on vlstne pracuje pro online services, jak jsem vycetla z jeho podpisu..Dále, kolik je podle vás dobrej výdělek za jednu minutu na privatu? Díky moc všem, ocením jakoukoliv radu, nebo info. Jo a taky ke smlouvě, je normální , že po mně chtěji souhlas, že můžou použít mé fotky a videa k prezentaci kdekoliv v televizi, na internetu atd..?
díky za odpověď
Ahojky, mela bych dotaz, pracovala jsem 3 mesice pro jedno nejmenovane registrovane studio, muj vydelek byl kolem 12tis. mesicne (proste ta prace nebyla nic pro me takze sem toho pak nechala) spis mi jde ted o to jak postupovat s tema danema...mela bych to tento rok zdanit nebo je to az nad nejaky vydelek? nebo jak to je? Dekuji
Máte někdo zkušenost pracovat pod server www.flirt4free.com ?
moc děkuji za odpovědi
Ahoj,
ráda bych si vybrala dobré studio s multichaty, můžete mi, prosím poradit, které servery jsou nejlepší. Slyšela jsem, že americké, ale je pravda, že se v tom nějak motám. Chacey, můžu Tě poprosit o pomoc. Ještě dotaz, servery, které zde uvádíte jsou kompletní nebo existují i jiné.
Jinak fandím Vaší práci, je to super forum.
Díky za pomoc Bohuška.