Fóra Livechaty.cz Live video chat studia, livechaty a videochaty v ČR a SR O práci na livechatu Výpověď

Výpověď

Výpověď

Conny
Junior Member
1
2010-09-09, 05:30:09
Ahoj holky, potřebovala bych poradit, jakou formou mám podat výpověď ve studiu, mám to daný jako spolupráce, takže fakt nevím, jak to napsat. Díky za pomoc
Conny
2010-09-09, 05:30:09 #1

Ahoj holky, potřebovala bych poradit, jakou formou mám podat výpověď ve studiu, mám to daný jako spolupráce, takže fakt nevím, jak to napsat. Díky za pomoc

Rebelka
Member
125
2010-09-09, 07:31:32
Jméno,příjmení
Adresa
.....

Věc: Ukončení smlouvy

A napiš Odstupuji od smlouvy o vytvoření, užiti a šiření díla . . . ( určitě je to taky takova nějaka smlouva ne? ) s firmou . . . . . NAZEV STUDIA ke dni . . . . ke kterému to chceš ukončit.

Studio XXX Jméno příjmení
adresa adresa
..... ....
podpis podpis

2x si to vytiskni obě strany at to podepiši jak ty tak i oni a pak si jednu smlouvu nech ;-)

Conny Ahoj holky, potřebovala bych poradit, jakou formou mám podat výpověď ve studiu, mám to daný jako spolupráce, takže fakt nevím, jak to napsat. Díky za pomoc
Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-09-09, 07:32:46 uživatelem Rebelka.
Rebelka
2010-09-09, 07:31:32 #2

Jméno,příjmení
Adresa
.....

Věc: Ukončení smlouvy

A napiš Odstupuji od smlouvy o vytvoření, užiti a šiření díla . . . ( určitě je to taky takova nějaka smlouva ne? ) s firmou . . . . . NAZEV STUDIA ke dni . . . . ke kterému to chceš ukončit.

Studio XXX Jméno příjmení
adresa adresa
..... ....
podpis podpis

2x si to vytiskni obě strany at to podepiši jak ty tak i oni a pak si jednu smlouvu nech ;-)

Conny Ahoj holky, potřebovala bych poradit, jakou formou mám podat výpověď ve studiu, mám to daný jako spolupráce, takže fakt nevím, jak to napsat. Díky za pomoc

Uživatel(é) prohlížející tohle téma:
 1 host(ů)
Uživatel(é) prohlížející tohle téma:
 1 host(ů)