prace na nemeckych chatech - novinka
prace na nemeckych chatech - novinka
Holky,
ja jsem ta Nicole fischer, co psala ten minuly prispevek o praci na nemeckych chatech, ale administratori mi zablokovali IP adresu, nemohla jsem se prihlasit. Ted se prihlasuji z jine IP, ale urcite me zablokuji znova.
Tak prosim, kdo ma zajem o vic info, piste na:
nicole.fischer@seznam.cz
nikolinka Holky,
ja jsem ta Nicole fischer, co psala ten minuly prispevek o praci na nemeckych chatech, ale administratori mi zablokovali IP adresu, nemohla jsem se prihlasit. Ted se prihlasuji z jine IP, ale urcite me zablokuji znova.
nicole.fischer@seznam.cz
nikolinka Holky,
nicole.fischer@seznam.cz
ale ja ICO mam broucku, na chatech jsou holciny zaregistrovane pod moji firmou ale tak, ze to jde vsechno na me, ze se teda na holky neprijde.
Coz holkam vyhovuje, aby dostavaly materskou. Ale jak rikam, muzu ty penize klidne posilat na ucet. Mam firmu na telekomunikace, pod kterou to delam.
Takze nesud, kdyz nemas presne info, ano bohousku, srdicko?
nikolinka ale ja ICO mam broucku, na chatech jsou holciny zaregistrovane pod moji firmou ale tak, ze to jde vsechno na me, ze se teda na holky neprijde.
Coz holkam vyhovuje, aby dostavaly materskou. Ale jak rikam, muzu ty penize klidne posilat na ucet. Mam firmu na telekomunikace, pod kterou to delam.
nikolinka ale ja ICO mam broucku, na chatech jsou holciny zaregistrovane pod moji firmou ale tak, ze to jde vsechno na me, ze se teda na holky neprijde.
Milá Nikole,
ještě než tě zablokuji rád bych se tě zeptal zda si opravdu myslíš, že by z tohoto fóra mohl pod tebou někdo pracovat. Myslím si, že sem chodí rozumné dívky se zkušenostmi ale také dívky bez zkušeností, pro které zde toto fórum je, aby se nespálili právě s takovými jako jsi ty!
To, že jsem mužského pohlaví asi všichni víte ale kdybych byla dívka hledající práci na livechatu určitě bych šel do velkého studia, kde pracuje minimálně 20 dívek, protože tam kde jsou dívky je záruka kvalitních služeb. Rozhodně bych nepracoval pod nějakou osobou jako jsi ty, která ještě nabádá ostatní k nekalostem.
Osobně si myslím, že neděláš moc dobrou práci s tím jak tady popisuješ své praktiky aby na někoho nepřišel finanční úřad. Jestli si myslíš, že je to pro maminky dobré, že nemusí nic danit tak jsi na velkém omylu ty ekonomko
Myslím si, že tímto maminky držíš pěkně v šachu a že jakmile u tebe budou chtít z jakého koliv důvodu skončit použiješ ještě horší praktiky.
Například:
Chceš skončit? OK, není problém ale připrav se na to, že budeš vracet mateřskou!
Takže maminky pozor takových ekonomek už bylo
Mimochodem reklama na tomto serveru stojí 2000kč a vzhledem k tomu kolik máš dívek pod sebou tak mi přijde divné, že na to nemáš smile
nikolinka Holky,
krava@seznam.cz
nikolinka Holky,
krava@seznam.cz
Tak já nechápu o co nového teda muže jít.Slečně psala kamarádka a víte co nabízí za chaty?Mdh a 777 a další na které se mužete zar. bez toho aby jste někomu posílala 10 5minutových videi co slečna vyžaduje.
Tak jestli na tohle někdo skočí tak to musí bejt fakt kráva