Jak dlouho trvá zaběhnutí modelky?
Jak dlouho trvá zaběhnutí modelky?
Mám dotaz-nekolik let jsem uspesne delala na nude serverech / tam kde hned plati/ bohuzel studio uz zavreli, a ted zkousim na americkych freechatech. je to uplne jina metoda a stale si zvykam na odlisný princip, mam za sebou cca pet smen. nevim jak lakat lidi do pvt, kdyz pred tim platil kazdy. nevite, vy zkusené které na free chatech už deláte dlouho, jak dlouho trvá zaběhnutí?jsem z brna a nevim o zadnem studiu ktere by melo jen nude chaty. diky
jestli to delas z domova zkus se zaregistrovat na http://livechat-nadoma.webnode.cz/ ja s tim problem nemam tedy prvni 2 dny ano ale to byl zacatek ted je to ok a nemuzu si na penize stezovat sice mi to chodi 1x mesicne ale parada
no ja mam normal webku ktera ma 10 Mpix a obraz je dost dobry takze v pohode, i kdyz jsem mela drive obycejnou webku a taky to docela slo.jinak s tou lhutou muzes skoncit kdykoliv.pokud proste uz to nechces delat tak muzes skoncit ze dne na den a pokud se nestydis myslim ze to problem byt.kdysi jsem taky mela s tim problemy
u mne to prislo docela rychle porotoze jsem si rekla ze nikdo na me nekouka.kamerku jsme vypustila z hlavy a je to parada.jen si pises a pritom si hezky hrajes.je to vse v tvy hlave.kdyz si vsugerujes ze tam zadna kamerka neni a nikdo te nevidi tak je to prijemny ne?
jessie Mám dotaz-nekolik let jsem uspesne delala na nude serverech / tam kde hned plati/ bohuzel studio uz zavreli, a ted zkousim na americkych freechatech. je to uplne jina metoda a stale si zvykam na odlisný princip, mam za sebou cca pet smen. nevim jak lakat lidi do pvt, kdyz pred tim platil kazdy. nevite, vy zkusené které na free chatech už deláte dlouho, jak dlouho trvá zaběhnutí?jsem z brna a nevim o zadnem studiu ktere by melo jen nude chaty. diky
jessie Mám dotaz-nekolik let jsem uspesne delala na nude serverech / tam kde hned plati/ bohuzel studio uz zavreli, a ted zkousim na americkych freechatech. je to uplne jina metoda a stale si zvykam na odlisný princip, mam za sebou cca pet smen. nevim jak lakat lidi do pvt, kdyz pred tim platil kazdy. nevite, vy zkusené které na free chatech už deláte dlouho, jak dlouho trvá zaběhnutí?jsem z brna a nevim o zadnem studiu ktere by melo jen nude chaty. diky