Naked
Naked
Ahojky,
no o nakedu by se dala napsat knížka. Pokud jsi tam už zaregistrovaná tak je to dobrej server, na kterým si jde pěkně vydělat i když poslední dobou je to slabší všude ale to za chvíli přejde a zase přijdou dobré časy.
Pokud však se chceš na naked dostat sama tak ti říkám rovnou je to ztráta času, protože server naked je maximálně neprofesionální a na emaily vůbec nereaguje. Lze se tam dostat přes studia ale moc jich taky není.
Měj se hezky,pa
Tak já tam pracuju téměř rok a jelikož je to můj hlavní server, tak jsem tam měla stabilně +- 200 minut pořád za 5 hodin. Teď je to jak kdy, ale 200 už nemívám.
Každopádně i membři se tam změnili. Dříve byli slusnější a mileší. Teď jsou to stejní otravové jako skoro všude.
No ja nevim no,asi jak na koho.Na me jsou lidi mily skoro vsude.Kdyz je sprostej,tak se ho zeptam,jestli chce hrat roleplay,tak ten co chce byt drzej a machrovat na me,tak skoci do pvt.Me je uplne sumak co me ti pitomci pisou nebo rikaj.Na free je ignoruju nebo vtipne odpalkuju.Pak jim kolikrat vynadaj i dalsi hosti.Asi to je i tim,ze jsem fakt sama se sebou spokojena.Schodila jsem pres zimu 10kg,nechala jsem si udelat prsa a ted si rikam,kluci platte at si muzu koupit novy auto.Ja delam i na par jinejch chatech s pritelem,on to vydrzi tak hodku pak uz fyz.nemuze ,maka jinak 9h v kanclu.Ale asi diky tomu me v ty praci i podporuje.Ale na podzim jsem mela ze sebe takovy depky,ze me stvalo i kdyz me napsaly jsi fat a ja brecela jak zelva a fuckovala je.Kdyz se jim budes smat do ksichtu (do kamery) tak ty zoufalci odpadnou a dobry zustanou.Ja ted vydelavam vic nez loni :-) zlomte vaz
No neni to zadnej zazrak,Ja delam multaky a protoze mam vic pvt najednou tak mam treba i 400 až 500 placenejch minut za 360min casu online.Kdo zna DSEX,tak by rekl,jsem zelena.Nejvyssi cenu mam 2.99.V prumeru mam 5500kc pro sebe.Zatim jsem nenasla lepsi kombinaci chatu nez to co mam.Ani jsem nemela na jinejch chatech vic.Kolik mate vydelek na nakedu pro sebe?
Ahoj můžete někdo poslat adresu toho naked ? docela bych to tam zkusila...
Já dělám kombinaci Webcams, streamate, Streamray, Camconomy, jo a nově needlive a nějaké němce...dělím se se studiem takže pro mě zisk za směnu je jak kdy, někdy 1500, někdy 2500...
Jaké kombinace se Vám vyplatily nejvíc?
Nikol No neni to zadnej zazrak,Ja delam multaky a protoze mam vic pvt najednou tak mam treba i 400 až 500 placenejch minut za 360min casu online.Kdo zna DSEX,tak by rekl,jsem zelena.Nejvyssi cenu mam 2.99.V prumeru mam 5500kc pro sebe.Zatim jsem nenasla lepsi kombinaci chatu nez to co mam.Ani jsem nemela na jinejch chatech vic.Kolik mate vydelek na nakedu pro sebe?
Nikol No neni to zadnej zazrak,Ja delam multaky a protoze mam vic pvt najednou tak mam treba i 400 až 500 placenejch minut za 360min casu online.Kdo zna DSEX,tak by rekl,jsem zelena.Nejvyssi cenu mam 2.99.V prumeru mam 5500kc pro sebe.Zatim jsem nenasla lepsi kombinaci chatu nez to co mam.Ani jsem nemela na jinejch chatech vic.Kolik mate vydelek na nakedu pro sebe?
Chcem sa opytat da sa na Nakedu regnut ako studio ... ? Nejako sa mi to nedari zatial Help me pleas
AK MI VIE NIEKTO POMOCT S REGISTRACIO STUDIA NA NAKEDU TAK VAS POPROSIM. SAMOZREJME ZAPLATIM DAKUJEM
Lucy A co říkáš na magiclife?Já jsem s Magiclife výsostně spokojená
ahoj , chtela jsem se vas zeptat zdali nevite jak se zaregistrovat na naked .porad to skousim ale nejak to porad nejde , ja se zaregistruji ale pote se objevi ze mam kontaktovat nejake studio kim ale jak vzdy bez vysledku .prosim budu rada kdyz mi nekdo poradi finacni odmnena .jista.dekuji .lerysa.