![]() |
sexier.com - Verze k tisku +- Fóra Livechaty.cz (https://livechaty.cz) +-- Fórum: Live video chat studia, livechaty a videochaty v ČR a SR (https://livechaty.cz/Forum-Live-video-chat-studia-livechaty-a-videochaty-v-%C4%8CR-a-SR) +--- Fórum: Servery (https://livechaty.cz/Forum-Servery) +--- Téma: sexier.com (/Thread-sexier-com) |
sexier.com - lady goodiva - 2011-02-05 patří pod ImLive........děláte tam někdo?zkoušeli jste? sexier.com - Cathy - 2011-02-05 Já tam jsem automaticky přes Imlive... když se někdo objeví, tak se ukáže odkud se tam vzal ![]() sexier.com - lady goodiva - 2011-02-05 aha,no já tam jsem taky přes ImLive,ale ještě jsem to nezkoušela,holek online není moc okolo 200-300 tak jsem zvědavá jak to tam šlape ![]() sexier.com - Cathy - 2011-02-05 Hodně holek má od memberů sexier vracečky, tak pozor ![]() sexier.com - lady goodiva - 2011-02-05 fakt jo? ![]() sexier.com - Cathy - 2011-02-05 Oni asi trošku kecají ![]() ![]() sexier.com - lady goodiva - 2011-02-05 máš na mysli zneužití kreditky?no oni někteří membři jsou pěkní hajzlíci.....teda ale koukala jsem,že si guesti můžou změnit nick,já když jsem mrkla na nějakou slečnu dostala jsem nick např.guest4 a když jsem klikla na změnit tak jsem ho mohla přepsat na co jsem chtěla,to je trošku blbý ne?a nebo mě to nenechá odeslat?to jsem totiž nezkoušela sexier.com - lady goodiva - 2011-02-05 tak jsem pod změněným nickem normálně odeslala HI :-O jak potom ta holka rozpozná membra od guesta? to mi hlava nebere ![]() sexier.com - Cathy - 2011-02-05 To nevím, tomu já vůbec nerozumím... ale někdo tady určitě pomůže ![]() sexier.com - Cathy - 2011-02-05 Já sem totiž v jiné sekci a tam to funguje jinak... sexier.com - lady goodiva - 2011-02-05 Cathy když znáš ImLive chtěla bych se tě zeptat co znamená na ImLive u nicku membra zelený dolar prosím?Někteří totiž mají normální nick,ale bez toho dolaru,tak v tom mám celkem zmatek.Psala jsem stejnou otázku do vlákna ImLive ale jak si to tam zapadlo a asi už nikdo neodpoví ![]() děkuji ![]() sexier.com - Cathy - 2011-02-05 To sem ještě nikdy neviděla, my to asi nemáme... je tam nějaké (p) a (f) za jménem a to taky nechápu ![]() ![]() sexier.com - lady goodiva - 2011-02-05 aha ty budeš asi v non-nudity,že? ![]() sexier.com - Cathy - 2011-02-05 A ty asi v nudity ![]() sexier.com - lady goodiva - 2011-02-05 jj já ukazuji vše ![]() ![]() ![]() ![]() sexier.com - Cathy - 2011-02-05 Haha ![]() ![]() ![]() sexier.com - lady goodiva - 2011-02-05 děkuji ![]() ![]() P.S. nikdy bych netušila co to dá přemáhání se stále usmívat i když ti guest napíše "fucking bitch eat my shit" ![]() ![]() sexier.com - Cathy - 2011-02-05 Lol ![]() ![]() sexier.com - lady goodiva - 2011-02-05 no asi se snažil složit básničku ![]() sexier.com - Cathy - 2011-02-05 Fuj sem teď snědla celou pizzu... SAMA ![]() ![]() ![]() sexier.com - lady goodiva - 2011-02-05 to se máš ![]() ![]() ![]() myslíš jako udělat si novou registaci na sexieru zvlášť? no já to nevěděla,že když se zaregistruju sama tak je provize větší ![]() sexier.com - Cathy - 2011-02-05 Já už nikdy nejím ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Časem uvidíš, jestli by se ti nová registrace vyplatila. Jedna holka o tom psala na Imlive fóru, jestli budeme mít taky takou provizi, jako holky ze sexier a odepsali jí něco ve smyslu ať si trhne ![]() sexier.com - lady goodiva - 2011-02-05 neboj večer si dáš znovu papání ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no jsem zvědavá jak dlouho ta větší provize vydrží ![]() ![]() sexier.com - Cathy - 2011-02-05 Ano, automaticky jsi na všech jejich dalších stránkách... je jich několik, nevím přesně názvy. Když jim potvrzuju pvt, tak se mi ukáže odkud jsou, nebo to pak vidím u přehledu návštěvníků u jména. sexier.com - lady goodiva - 2011-02-05 aha,no to jsem si nikdy nevšimla ![]() ![]() ![]() děkuji za Tvojí pomoc a my teď frčíme do toho Tesca ![]() Přeji Ti mnoho kšeftíků pa pa ![]() |