![]() |
Rozdíly mezi pracovním prostředím a úhlu záběru kamery! - Verze k tisku +- Fóra Livechaty.cz (https://livechaty.cz) +-- Fórum: Live video chat studia, livechaty a videochaty v ČR a SR (https://livechaty.cz/Forum-Live-video-chat-studia-livechaty-a-videochaty-v-%C4%8CR-a-SR) +--- Fórum: O práci na livechatu (https://livechaty.cz/Forum-O-pr%C3%A1ci-na-livechatu) +--- Téma: Rozdíly mezi pracovním prostředím a úhlu záběru kamery! (/Thread-Rozd%C3%ADly-mezi-pracovn%C3%ADm-prost%C5%99ed%C3%ADm-a-%C3%BAhlu-z%C3%A1b%C4%9Bru-kamery) |
Rozdíly mezi pracovním prostředím a úhlu záběru kamery! - admin_punbb_import2 - 2011-10-20 Tak nějak jsem brouzdal po netu a hledal nějaké novinky, keré bych Vás sdělil a nějak jsem si všiml, že některé dívky se snaží odlišit od té obrovské konkurence třeba změnou úhlu záběru kamery. Například: dívka leží na břichu počítač má před sebou a kameru za sebou viz. fotka v příloze č.2 To, že některé dívky pracují v kuchyni, v kanceláři a v podobných specifických místnosech jsem si už zvykl ale, že by někdo snímal sám sebe zezadu nebo z boku je i pro mě trošku nevšední. Ale je fakt, že dívek s klasickou polohou a kamerou v předu je na netu tisíce. Jako potencionálnímu klientovi mi to přijde hodně vzrušující narazit na něco tak nevšedního. Opravdu pozitivní rozdíl oproti tisícům dívek vysílacích v klasické poloze na boku a s kamerou před sebou. Mě osobně se líbí nejvíce příloha č.1 ![]() Jak se na to dívate holky z toho profesionálního hlediska? Zkoušeli jste změnu pohledu kamery a vedlo to k vyšším výdělkům? Vysílaly jste někdy z kuchyně a vydělaly tak více? Rozdíly mezi pracovním prostředím a úhlu záběru kamery! - Cinnamon - 2011-10-21 Přijde mi nejhorší obrázek č.2, dívka si nazoomuje zadek nebo rozkrok a myslí si, že když bude líně ležet,m že vydělá. Právě takové, jak na obr. č. 2 nemají v roomu moc membrů. Já osobně mám sedačku, kde můžu i vstat a zatancovat, projít se, membrům se to líbí. Potřebuju mít co nejvíce variabilní prostor a z toho taky těžím, že nemusím v kuse dělat erot. show. Pokaždé když ukážu celé tělo, mám dost pvt a to jen stripdance, kde hračky vůbec nepoužívám a to dokáží koukat hodně dlouho. Jeden čas jsem byla i na posteli, přišlo mi to jako všechny ostatní, ale spíš jde o to, že mám stolní pc, monitor mám před sebou na stole. Pokud bych měla nazoomovaný jen zadek (což asi nikdy) bála bych se toho, že bych musela jen dělat show s hračkami a to fakt nemusím ![]() Rozdíly mezi pracovním prostředím a úhlu záběru kamery! - lady goodiva - 2011-10-21 souhlasím se Cinnamon foto č.2 je příšerná....toto dělají hodně jihoameričanky na Livejasmin a jsou stále ve free........jednou jsem to taky zkusila jaký že to má efekt,nazoomovala jsem si to tam "dole" a měla průsvitné kalhotky,měla jsem plno lidí,ale všichni jen čuměli,opravdu se mi to nezdá jako dobrý nápad a stejně hodně psali show face takže člověk si nevybere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rozdíly mezi pracovním prostředím a úhlu záběru kamery! - lady goodiva - 2011-10-23 takže mně to nedalo a vyzkoušela jsem ve freečku polohu na fotce č.1 a mohu jen a jen doporučit ![]() ![]() ![]() Rozdíly mezi pracovním prostředím a úhlu záběru kamery! - Crystalka - 2011-10-25 za mě č1 taky zkusím ... momentálně vysílám v na křesle.. v kuchyni můžu být taky během vteřiny ![]() ![]() ![]() |