![]() |
Žebříček nejlepších studií - Verze k tisku +- Fóra Livechaty.cz (https://livechaty.cz) +-- Fórum: Live video chat studia, livechaty a videochaty v ČR a SR (https://livechaty.cz/Forum-Live-video-chat-studia-livechaty-a-videochaty-v-%C4%8CR-a-SR) +--- Fórum: Hodnocení studií (https://livechaty.cz/Forum-Hodnocen%C3%AD-studi%C3%AD) +--- Téma: Žebříček nejlepších studií (/Thread-%C5%BDeb%C5%99%C3%AD%C4%8Dek-nejlep%C5%A1%C3%ADch-studi%C3%AD) |
Žebříček nejlepších studií - LiveCzechModels - 2010-07-05 Ahojky, jsme agentura LiveCzechModels sídlíme v Brně v blízkosti centra. Nabízím ti osobní návštěvu našeho studia a vysvětlení všeho potřebného. Ve studiu v Brně máme cca 35 aktivních dívek takže se jich můžeš klidně zeptat zda jsou u nás spokojené. Jsme jen dívčí studio, takže chlapy u nás nenajdeš a rozhodně tě nebude nikdo sledovat a buzerovat. Největší naší výhodou je "autologin" software, který ti jako nové modelce hodně ulehčí. Samozřejmostí je kvalitní zaučení. V našem studiu jsou dívky se 6 ti letou zkušeností s prací na livechatu včetně mě. V případě zájmu mi napiš na info@liveczechmodels.com Katka manažerka studia Žebříček nejlepších studií - maya - 2010-08-02 Ahoj, znáte někdo studio ChatOnCam? Máte s tímto studiem nějaké zkušenosti? V Recenzí studíí ČR jsem ho nenašla. Žebříček nejlepších studií - nicol - 2010-08-03 ahoj ano znam a muzu povrdit je negativni skusenostivypalceji jen 50 procent a to hodne holek odnich uteklo protoze se penez dockas az za dlouhoooooooooooooooooo ja to studio vubec nedoporicuji Žebříček nejlepších studií - Latysha - 2010-08-03 Ahoj, má ještě někdo zkušenosti se studiem ChatOnCam? Chtěla bych slyšet více nezávislých názorů...v každém studiu se totiž najdou holky, co utíkají a holky co spokojeně zůstavají ![]() Žebříček nejlepších studií - nika - 2010-08-04 Tak z tohoto studia nejspíše dříve, nebo později utečou všechny dívky. 50% co tam vyplácejí je o ničem a také dolovat peníze z nich nikoho nebaví. V Ostravě si dívky mohou vybrat z několika lepších studiíí. Žebříček nejlepších studií - jaromirrr - 2010-09-23 Ahoj já sem spokojený s livechat studiem *****. Pracuji z domova a peníze jsou super, pracuju kdy chci pohoda. od Admina: nepodporujeme skrytou reklamu zdarma Žebříček nejlepších studií - 1zuza - 2010-09-29 Ahoj můžete mi někdo poradit dobré studio v Brně je jich tu hodně děkuji :-) Žebříček nejlepších studií - nicol - 2010-09-30 ahoj CHATONCAM vubec nedoporucuji vyplaceji jen 50 procent a penizeeeeeeeeee nikdyyyy nejlepe je pracovat sama na sebe nebo v lepsim studiu opravdu vim o cem mluvim pracovala jsem v minulosti pro toto studiu horsi snad jiz nemuze byttttttttttttttt. Žebříček nejlepších studií - dixy - 2011-01-31 ahojte, chtela bych poradit. v opavě jsou jen 2 studia - chatoncam (jak jsem zjistila, také převlečeno pod toplesschat) a livestudio. to druhé jak jsem zjistila, ted nenabírá, prý až v létě... mam si počkat, nebo to prubnout pod chatoncam? dělala jsem pod jedním studiem v ostravě, ale dojíždění mě nebavilo a penize byly ubohé.. naštestí studio krachlo a poslední výplatu jsem ani neviděla ![]() Žebříček nejlepších studií - Zdeněk - 2011-01-31 Dobrý den. Doporučuji Studio Prima v Ostravě. www.livechatostrava.cz Žebříček nejlepších studií - dixy - 2011-01-31 pokud bych chtěla pracovat v ostravě, tak mam kamaradku jako manažerku v jednom studiu.. ale jak říkám, jsem studentka, bydlím kousek za opavou a dojíždět si nemohu dovolit. pro mě je volba opava, jen jsem o chatoncam nečetla nic dobrého.. Žebříček nejlepších studií - Zdeněk - 2011-02-01 Nebudu se vyjadřovat ke konkurenci, přeji vám hodně štěstí. Žebříček nejlepších studií - Stalinka - 2011-02-11 Ahoj dixy, nedáš mi na sebe mail. Já bydlím taky kousek od Opavy a nastupuju do ChatOnCam, i když nevím, jestli je to vhodná volba, podle toho, co se tady píše, ale snad s nimi budu mít větší štěstí, slečna (manažerka) se zdála být v klidu. Nikoho, kdo takovou práci dělá neznám a ráda bych s někým o tom poklábosila. Už jsem to dělala, i když jen asi měsíc a teď se po dvou letech a brigádách v supermárketech chci vrátit a něco vydělat. Nebo se mi ozvi ty na Stali.nka@seznam.cz. Dík. Pa pa Žebříček nejlepších studií - Tereza - 2011-03-08 Ahoj, ChatOnCam je studio,které se chvástá profesionalitou a NEJ podmínkami,ale realita je jiná. Hlavně finance. Studio od začátku stále řeší finanční problémy, věčné výmluvy, odkladání termínu výplaty, měli i problémy s placením elektriky, nájmu..... všem radím rychle pryč. Mají problémy i se zákonem, exekucemi........A pokud vím, tak manažer opavské studio odprodává. Žebříček nejlepších studií - janjeja - 2011-04-13 ahoj, máte někdo zkušenost s liveczechmodels v praze ? kdyžtak napiště prosím na mail livechatkocka@seznam.cz ....děkuju Žebříček nejlepších studií - Boubi - 2011-05-02 Co to jsou za kecy?! Nevím, jak to chodí u ChatOnCamu v jiných městech, ale já pracuju v Havířově skoro od otevření a ABSOLUTNĚ SI NEMŮŽU STĚŽOVAT. Paní manažerka je přímá, nepomlouvá a nebuzeruje ( jak se tomu dělo u ModelNetu, kde jsem pracovala předtím), peníze dostanu, když potřebuju, za celou dobu jsem nemohla vysílat jednou, protože v celém křídle budovy vypadly pojistky a ten tupec z ochranky, nebo co to je, nemohl celé odpoledne najít jistič. ![]() Mimochodem, hledám slečnu, která by se mnou vysílala jako lesbický pár, nenajde se? :-) Žebříček nejlepších studií - Karin - 2011-07-23 Holky, nemáte některá zkušenosti se studiem Mirage na Žižkově? Zítra tam mám jít na zkoušku a tak uvítám každý názor, každou radu... Žebříček nejlepších studií - KACULKA - 2011-08-30 Boubi Napsal(a):Co to jsou za kecy?! Nevím, jak to chodí u ChatOnCamu v jiných městech, ale já pracuju v Havířově skoro od otevření a ABSOLUTNĚ SI NEMŮŽU STĚŽOVAT. Paní manažerka je přímá, nepomlouvá a nebuzeruje ( jak se tomu dělo u ModelNetu, kde jsem pracovala předtím), peníze dostanu, když potřebuju, za celou dobu jsem nemohla vysílat jednou, protože v celém křídle budovy vypadly pojistky a ten tupec z ochranky, nebo co to je, nemohl celé odpoledne najít jistič.Ahoj jsem Ostravačka a měla bych zájem o vysíláníjako lesbický pár!Muj email kacka604@seznam.cz budu ráda když se ozveš Katka Žebříček nejlepších studií - Kitty1 - 2011-11-09 Ahoj, chtěla bych se zeptat, je nějaké dobré studio v Praze? Vyskočil tu inzerát na camstudio, znáte ho? Žebříček nejlepších studií - bambi80 - 2013-01-16 Kitty1 Napsal(a):Ahoj, chtěla bych se zeptat, je nějaké dobré studio v Praze? Vyskočil tu inzerát na camstudio, znáte ho?funguje ještě? netové stránky zmizly, stejně jako stránky liveczechmodels - víte někdo co se s nimi stalo, jestli neskočily? a jinak máte někdo zkušenost s chat online v praze? Žebříček nejlepších studií - bambi80 - 2013-01-16 stránky studia prima v ostravě též nefungují Žebříček nejlepších studií - bambi80 - 2013-02-06 Tak studio liveczechmodels bylo zrušeno, zmizlo i ze zdejších hodnocení, jako by nikdy neexistovalo. Chat online je to stejné jako webgarden, což mi přijde zvláštní, že se prezentují pod dvěma názvy a stránkami. Hodnocení nikde žádné. Žebříček nejlepších studií - pracelive - 2013-02-12 Pokud jste z Olomouce a chteli byste to zkusit, ozvete se :-) pracelive@seznam.cz Žebříček nejlepších studií - Tereza007 - 2013-04-22 Ahoj holky ![]() Úvodem Vás chci krátce varovat před camstudiem a dalšími podobnými. Toto studio je již v krachu. Ráda bych Vás ale všechny, které sháníte práci pozvala k nám do studia, ve kterém pracuji. V plánu je přestěhování do větších prostor, aspoň je vidět, jak studio prosperuje. ![]() ![]() ![]() Tak všem holkám zdar ![]() Žebříček nejlepších studií - Tereza007 - 2013-04-22 ... a ještě, určitě se podívejte na stránky: www.chat-online.cz ![]() |