Co zde psát? - Verze k tisku +- Fóra Livechaty.cz (https://livechaty.cz) +-- Fórum: Live video chat studia, livechaty a videochaty v ČR a SR (https://livechaty.cz/Forum-Live-video-chat-studia-livechaty-a-videochaty-v-%C4%8CR-a-SR) +--- Fórum: Experimentální spamovací fórum (https://livechaty.cz/Forum-Experiment%C3%A1ln%C3%AD-spamovac%C3%AD-f%C3%B3rum) +--- Téma: Co zde psát? (/Thread-Co-zde-ps%C3%A1t) |
Co zde psát? - Viviane - 2009-02-15 já a poradit?v čem?sama nic nevím,ráda bych už pracovala,ale zatím čekám na další informace od spol. Michaela Napsal(a):Prosím viviane, mohla by si mě taky poradit a třeba něco poslat?? Co zde psát? - chacey - 2009-02-15 Ahojky, ohledně serveru "LIVEJASMIN" vám s radostí pomůžu znám ho docela dobře. Ale bohužel ty provize jak píšete nejsou tak růžové spíše naopak dost mizerné ale je to dostatečně vynahrazeno návštěvností. Dříve livejasmin vyplácel studiím a modelkám 40% ale nyní je to pouze 35%. Klienti na stránce platí většinou 1,99usd takže 35% = 0,7usd. Takže pokud 0,7usd jde studiu a modelka z toho má 60% tak si to spočítejte. Samozřejmě lze na livejasmin přihlásit i jako samostatná modelka ale jak je zmíněno v předešlém článku musí modelka vydělat 1000usd aby poslali peníze na váš bankovní účet, proto je lepší se raději podělit o provizi se studiem, které všechno papírování udělá za vás a výdělek máte jistý. Co zde psát? - Viviane - 2009-02-15 chacey tak mi tak napadlo dá se použít překladač,když třeba nerozumíš co klient píše ...? Co zde psát? - Viviane - 2009-02-15 tak mám rozjednáno u tří spol.,až budu vědět víc,dám hlášení Co zde psát? - Viviane - 2009-02-16 tak kde jste kdo?si tady kecám sama,nebo co? :lol: může se pracovat i pod dvěma studiama? zatím jsem nenarazila na studio kde by poskytovali vše co potřebuju,tak třeba u jednoho mi poskytnou vybavení a u druhého pomoc s angličtinou a já potřebuju obojí co vy na to?nebo je to blbost? Co zde psát? - Viviane - 2009-02-16 tak ozvala se mi jednsa agentura která pronajímá vybavení,ale nakonec z toho sešlo,protože sídlí ve třech větších městech,která jsou ode mne daleko,takže mi napsali - je nám líto,sídleme .... a v těchto mestech jsme i schopni operovat .... Co zde psát? - Michaela - 2009-02-16 to je nějaký divný, aby jim záleželo na místě připojení. Zrovna dnes jsem se byvila s kámoškou, která byl znechucená nejstarším brněnským chatem a ta mi říkala, že z Břeclavi do Brna úpně v pohodě a můj Boss byl připojen přes (alespoň to říkal) severní moravu ... ale nevím Co zde psát? - chacey - 2009-02-18 Ahojky, připojení z domu je možné z jakéhokoliv místa na světě No je pravda, že každé studio nepůjčuje vybavení ale s tou angličtinou si myslím, že určitě každé studio má připravené nějaké tištěné fráze pro modelky, které moc dobře neumí konverzovat. To mi příjde dost divné! Co zde psát? - chacey - 2009-02-18 ještě odpověd pro viviane, ano jde použít překladač, ale bohužel zatím jsem nenarazila na nějaký, který by překládal celé věty takže musíš překládat slovo po slově a to než přeložíš tak většinou klient jde k jiné dívce ale zkusit to můžeš. http://www.slovnik.cz Co zde psát? - Viviane - 2009-02-18 tenhle je dobrej,přeložil mi celej článek,sem na něj zapoměla že ho mám http://translate.google.com/ chacey Napsal(a):ještě odpověd pro viviane, Co zde psát? - couple.ba - 2009-02-19 ...len k tomu jasminu - peniaze posielaju od 100 $ - ale mozes si nastavit aj inak...a pokial si vyberies VISA tak nemas ziadne poplatky - iba pri vybere akejkolvek hotovosti z bankomatu sa uctuje 2 $ na vyber... Co zde psát? - Alika - 2009-02-28 Čauky, zajímalo by mě jestli máte někdo zkušenosti na live-chatu z Anglie, studia, provize, výdělky atp. diky Co zde psát? - Nikol - 2009-03-01 Jo ta Visa je opravdu " vyborná",objednala jsem si ji na dvou chatech,nedošla mě ani jedna.Na jasminé mě tvrdili,že to odeslali i peníze a na webc mě dokonce po x urgencích blokli account.Takze jsem se to vzdala,makám pod studiem,mám 75% plus dárky k narozeninám a Vánocům a penize 2x měsíčně na účtu a daňového poradce zadara.Je to na každým,ať to zkusí.Pc mě opravujou zadara,naložej a dovezou.Mám klid.Jo a zdravím kolegyňky,koukám,že jsme se tu holky sešly! Téšte se na léto,vyrazíme zase do Itálie! Pa pa Nikol Co zde psát? - Katka - 2009-03-01 Ahoj Nikol, chtěla jsem se tě zeptat, a nějaké penízky Ti dorazily? já si vybrala možnost složenkou,tak uvidím.... Co zde psát? - Nikol - 2009-03-01 Nedorazilo mě nic a už jsem pak ztratila nervy, hlavně protože jsem pak na jednom americkym foru četla,že to není uplně neobvyklé,že se to stává často.Hlavně varovaly před šeky,ktéré si vybrala kámoška.Došel ji 1 asi za 8 týdnů,6 týdnů je proplácela banka a na poplatku a kursu ji strhli tolik,že měla 80%.Takže se nám to fakt jako vyplatilo :-) Nevím jestli to ve studiu věděj,že jsme to zkusily na sebe ale vzaly nás zpét.Mé teda už potřeti,zkoušela jsem i ty solo chaty ale to fakt neni pro mě.Je to málo placený.Klidné to zkus na sebe,ale hlavně se neregistruj přes agentury z ciziny, to píšou na těch usa forech,že nějaky firmy neco jako international models obrali celá studia a desítky modelu.Jak se nechtéj vidět a chtěj vše přes mejl a instant messengery tak je to levá. Co zde psát? - Nikol - 2009-03-01 A kdyby nahodou nevédéli,tak to fakt už neuděláme ,slibujeme,my sexy boss. - Co zde psát? - Katka - 2009-03-02 Ahoj Nikol, děkuji za odpověď, dělám to v páru, s přítelem, takže doufám, že penízky dorazí. A měla jsi všechno vyplněné správně v tom jejich registru, píšou, tam že pokud něco není v pořádku peníze neposílají... Chacey, Tobě penízky vždycky dorazily z livejasmin? Děkuji za odpověď... Katka Co zde psát? - Nikol - 2009-03-02 Ahoj katko,to viš, ze měla,to mě i potvrdili,já umím anglicky jak česky.Ale prostě to nepřišlo a vím o víc holkách.Já chodím i na americky fora,tam je o tom příspěvku!Já to i proto vzdala,stálo mě to skoro dvacku.Já platím každý měsíc složenky 45 tis,nemůžu si dovolit,nemít jisté peníze včas. Co zde psát? - Nikol - 2009-03-02 Jediné,co je fakt jistý je banka.Ale jako platit za převod 40-120dolarů je podle mě šilený a hlavně naše banky ti dají takovy kurs,že mě to hlava nebere.Vím jak kámošce přepočítali ten 1 trapnej šek a jako ty penize měla na účtě až skoro za 3 měsíce,takže jako fakt uhozený.A jak řekla správně chasey,tak musíš mít vydéláno 1000dolarů,pak to teprve odešlou.Podle mě to studiu posílaj nějak rychlejc a hned. Co zde psát? - Katka - 2009-03-03 Ahoj Nikol, přítel s nimi včera chatovat na tom jejich foru, a posílají to už po 100 Usd, no počkáme, a uvidíme. Každopádně děkuji. Co zde psát? - piper - 2009-03-03 Děláte někdo pro hustler chat?Snažím se tam dostat ale bez šance. Co zde psát? - armaricci - 2009-03-04 piper Napsal(a):Děláte někdo pro hustler chat?Snažím se tam dostat ale bez šance. a co je to za chat? Co zde psát? - Amy Lee - 2009-03-08 A co takhle další servery,které tu nejsou vůbec zmíněné jako např. naked,scoreslive nebo interclimax?To samé co se týče studií v Brně,když jsem si zadala do vyhledávače livechat brno tak mi to našlo spoustu věcí ,ale o některých ze studií tu není vůbec zmínkaJen vím od kámošky,že dělala na lipsticku v Ostravě a přešla raději do studia,kde pracuji i já a mimochodem je to super studio,kde je možnost vysprchovat se,přespat,je tu k dispozici televize,kuchyň a jídelna.Ale byla bych ráda,kdybyste sem přidali i další studia v Brně a i co se týče výše zmiňovaných serverů. Díky Co zde psát? - armaricci - 2009-03-08 Amy Lee Napsal(a):A co takhle další servery,které tu nejsou vůbec zmíněné jako např. naked,scoreslive nebo interclimax?To samé co se týče studií v Brně,když jsem si zadala do vyhledávače livechat brno tak mi to našlo spoustu věcí ,ale o některých ze studií tu není vůbec zmínkaJen vím od kámošky,že dělala na lipsticku v Ostravě a přešla raději do studia,kde pracuji i já a mimochodem je to super studio,kde je možnost vysprchovat se,přespat,je tu k dispozici televize,kuchyň a jídelna.Ale byla bych ráda,kdybyste sem přidali i další studia v Brně a i co se týče výše zmiňovaných serverů. Díky ahoj a jake studio mas namysli v Ostrave? Co zde psát? - Amy Lee - 2009-03-09 Lipstick v Ostravě |