Fóra Livechaty.cz

Úplná verze: PrivateFeeds
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Povedený server jak funkcemi tak i designem s blokací pro ČR a SK. Dříve patřil mezi dražší chaty, protože cena privátu byla 5.99$, nyní stojí priváty od 3.99$ - 5.99$. Snížení ceny privátu bylo velice rozumné, protože klienti nechtěli vůbec chodit na privát.

Na této stránce je i možnost vstoupit do featured show což je privát ale o dost levnější, trvá 30min a v místnosti máte větší množství klientů. Pokud si klienti zvyknou, že často využíváte této funkce nikdy k vám nepujdou na privát, takže nedoporučuji často využívat featured show.

Skvělá příležitost výdělku je specialní show, kdy se modelka převlékne do oblečku například sestřičky, uklízečky a podobně. Tahle show trvá cca 60minut a klienti za ni platí 0.59$. Modelka je ohodnocena paušálně za každou show. Dříve modelka mohla dělat tuto show cca jednou za 14 dní, dnes je to podmíněno splněním 20 hodin online na stránce.

Tento server je kvalitní, ale je pro dívky, které mají dostatek trpělivosti při čekání na privát!

Má někdo i jiné zkušenosti s PrivateFeeds?

Natalka

ahoj,tenhle chat znam,zkouseli jsme ho s holkama ve studiu ale o ničem,stejně jako Dhl.Myslim že je dobrý si uvédomit že doba solo chatů je fakt pryč.absolutně nemaji na nabídku mulťáků a toho co nabizeji.Koukněte například na imlive,co tam vše mají.Když není holka líná a hloupá, využívá to co tam nabizejí,tak má 80dol denně jen tam skoro jistejch.

Honey

Ty asi spíš nejsi trpělivá nebo jen průměrná, jen 80 dolarů denně? Pracuju an dhl už hodně dlouho a 80 se dá bez námahy udělat za 2,3 hodinyBig Grin

Natalka

Myslim, ze zkouset chat 2 mesice ,40 6ti hodin smen je dost.A neznam nikoho kdo by tam fakt nejaky vetsi penize delal.A to nas tam delalo 16 a plno holek bylo i hezcich a lepsich nez ja.Nejsem dokonala,to vim.Ja radsi delam multi kde si zapnu ctyri jiny chaty a na kazdym si udelam od tech 80dol vys.Ale treba ty jsi vyjmecna,tak ti to jde :-)

Pajis

Ahojík, potřebovala bych prosím nutně poradit. Začala jsem hledat práci jako modelka na chatu. Píšete tu takové výdělky. A já našla studio u nás v Teplicích a tam mi nabídli paušál 100Kč na hodinu na freechatu plus to, co vydělám na HC a to je prej 4kč za minutu. Podle toho, co tu píšete se mi to zdá dost málo. Protože ať jsem počítala jak jsem počítala na výdělky okolo 50000 korun se tam asi těžko vyšplhám. Neznáte někdo nějaké dobré studio v mém okolí? A co říkáte na nabídku tohoto studia. Moc díky

Honey

Jo souhlasím, že se tam málo holek uchytí, já už tam dělám celkem dlouho a jinam bych určitě nešla, hodně slušně vydělávat se tam dá :-P
ahoj,chci si udelat registraci na tenhle chat,daji se tam udelat slusne penize?pride mi ze privat za 3,99 a vis je celkem dost aby tam nekdo chodil.
Holky prosím, jak je to s vytvořením nového účtu, když chci odejít od studia? Povolují to? nejde se mi tam zaregistrovat :-(