Fóra Livechaty.cz

Úplná verze: MyFreeCams
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
V pohodě to mi nevadí,že uviděj moje pravé jméno...A kdybych paypal neměla tak asi skype show nepujde?A posilani na ucet je zdlouhave..
jj buď paypal nebo alertpay to je v podstatě to samé,já mám oboje,funguje to stejně,peníze se připíšou hned a show může začít

na normální účet by to šlo též,ale bylo by to zdlouhavý a oni chtějí všechno teď hned,no prostě chlapi Big Grin
No je pravda, že hodně tech lepších holek na MFC používá skype show ať už s placením přes MFC tokenama a nebo přes ten AlertPay. Pro klienta je asi lákavé mít soukromí kontakt na skype je to takové personálnější.

pro Lady Goodiva: nemusíš nám říkat cenu tvých skype show ale můžeš nám třeba prozradit kolik tech skype show prodáš například za 6ti hodinouvou směnu, když to máš napsáno v profilu a v topicu tvýho roomu?

Jakou máte zkušenost s budováním CAMSCORE?

Vím, že si toto knowhow necháváte pro sebe ale zkuste sem hodit aspoň nějaké základní informace. Co je pro camscore dobré, na čem třeba zapracovat a tak podobně.
tak já jsem s MFC skončila,s camscore něco přes 300 to opravdu nemá cenu a nemíním tam sedět celou noc a čekat jestli se někdo uráčí přijít.........na těch skype show jsem zase tolik nevydělala tak co,radši budu na jasmíně kde mám pokaždé víc a víc peněz Smile

kdo má trpělivost a myslí si,že by se tam mohl prosadit ať to zkouší dál,ale já na to kašlu,nejvíc mi tam vadili ty PM to je strašné zdržování,v tom softwaru ty zprávy alespoň vyskakovaly když mi někdo napsal,ale přes tu stránku modelweb to na PM neupozorňuje a já tu stránku mám na liště,nemám jí otevřenou,čumět na prázdný chat s dvouma basic membrama fakt nemusím Big Grin

pro mně tedy MFC děsná ztráta času,nic jinýho mi to nedalo
no tak nevím, dělám tam už dýl jak rok a nemůžu si vynachválit. a to prosím nejsem žádná 90-60-90. nezáleží na tom, jak holka vypadá, ale jak zaujme, souhlasím.
do camscore se počítají všechny výdělky. nicméně na to mají prý nějaký těžký vzorec, který nebudou nikde říkat. Big Grin ale pokud se nad tím zamyslíš, princip snížení/zvýšení camscore pochopíš. přijde mi to clekem jednoduché a logické.
candiecane je v top oprávněně, pokud to nejsi schopna pochopit, tak tam prachy nikdy vydělávat nebudeš. 100 lidí 100 chutí.
s tím že to je dobrý chat.. no nevím, už bych s tím moc nesouhlasila.. není to to, co to bývalo, tím, jak to teď hodně propagují a lezou tam kdejaké ohyzdy se kvalita chatu hodně snižuje, všichni už jou ofrkní a píšou jak na jasmíně. rozhodně bych guesty i basics blokovala, protože mi nejednou member řekl, že se omlouvá, ale v pokoji, kde mohou mluvit takoví freeloaders jako basics, nebude.
pm je super věc, pokud si to umíš zorganizovat. já osobně dávám ráději přednost pm před psaním na free.
nadio, kolik že máš camscore? Big Grin protože některé tvé rady mě fakt baví.
pando, nejsi náhodou blond? :-) tuším, že vím, jaký tam máš nick.

jo a založit nový nick nejde. to by tam pak bylo mnohem více než jenom toho půl mega účtů. ;-) každá modelka, které spadlo camscore by si založila nový a pořád takhle dokola. ale neuvědomovaly by si, že takhle si nevybudují žádný pevný základ membrů, který je hlavní pro tenhleten chat. ;-)
piplala jsem se půl roku v číslech pod tisíc a byl to děs! ;-)

jo a ještě, priváty tam jedou. a to dost. není pro mě nic divného dostat 2000 za půlhodinku na pvt. akorát je tam musíte hold natáhnout, sami od sebe tam nevlezou. :-)
mumumufi: Přesně.N a tomhle serveru dělám už půl roku a občas mě to stojí nerva.Moje camscore se propadlo na 350 a fakt těžko jsem se vyhrabávala nahoru.Nebo to jestli se camscore posune nahoru nebo dolu,je to dost složitý.Třeba když jsem začínala vydělala jsem za půl hodinky 1800 tokenů,ale camscore mi šlo o 200 dolů.Ale postupem času jsem to snad s tím camscore pochopila,takže už se naštěstí nepropadám.
Jinak nejsem taky žádná 90-60-90,spíš dost zaoblená,ale lidi choděj.
Jo a s těma guestama a basic je to pravda,také je membři nechtějí .

Jinak na show free nic špatného nevidím,když tam maj slečny nastavenou určitou částku,bohužel já jsem takový typ,který má spíš nabídky na pvt než na free.

Ale je fakt pravda že memři chtěj víc pvt než na free..To je blbost že by nechtěli pvt.To si myslím já. Tak zatím.
Ahoj, chci se zeptat, jak při tvorbě profilu na MFC vkládáte do sekce "about me" například takové ty tabulky nebo obrázky, co kdo dělá na pvt, grp. Protože nechci, aby jsem tam měla pouze nějaký strohý text. .-) Budu ráda za každou radu.-)
já teda camscore nepochopím asi nikdy... mám půl hodiny pvt a ještě mi klesne...to by mě urvalo.l---
já rozhodně nejsem tak bohatá abych čekala kdo se na MFC uráčí přijít a čekala jestli z něj něco vypadne Sad můžu být online 3 maximálně 4 hodiny a to ještě ne denně....prostě na MFC na vybudování kariery je třeba čas a našetřené peníze,protože s camscore 340 se prostě pořádně vydělat nedá....prostě jsem měla ze začátku smůlu a už na to kašlu,každopádně registraci si tam nechám a až někdy se budu chtít nudit tak tam půjdu Big Grin jinak mě ani nehne
Ahoj holky,nevíte nějaká jak je to s camscore,podle čeho se to dělá?Já už fak nevim. Jsem online tak dvě hoďky a mám asi 30 min pvt a + dalších 700 tokenu v publicu. No a mně se camscore propadlo na 530 a druhej den jsem online tak hoďku vydělám 50 tokenu a camscore mi klesne jen o 8...Takže už to fakt nechápu.Nemám problém mít třeba pár minut někdy i 2 hoďky pvt(když to sečtu a když jsem online tak 2,5 h)....A stejně mi to klesne.Group nemívám skoro nikdy,pvt dost často,stáláky taky i nějakej ten tip...Ale jakmile vydělám hodně tak dost klesnu a jakmile málo tak zas tak moc neklesnu...Ja tu logiku MFC snad nikdy nepochopím a to jsem tam už 2 měsíce. Díky Adela.
Já sem zase na tomhle chatu nikdy nepochopila jak mám někoho dostat na prv,každý si chce jen povídat nebo skype show,což já nedělám.Dělali jsme na něm ve studiu a nechytla se tam žádná holka,všechny to pak vypli,protože dělat na chatu kde nevyděláte ani dolar za den je na nic.Asi se tomu chce víc věnovat ale na to já nemám čas když dělám na dalších 9 chatech a zadarmo tam opravdu sedět nebudu.
taky to camscore nechápu....měla jsem 340 3 dny jsem tam vůbec nebyla a stouplo to na 370 mají v tom nějaký maglajs Big Grin když to nezapnu měsíc třeba mi to stoupne na 1000 Big Grin (to byl vtip)

jinak jsem na tom stejně jako Jessica,nevydělám ani dolar tak na co tam budu sedět akorát mě to zdržuje když mám pvt jinde to přepínat na away,rozjela se mi Jasmína a na němcích mám taky denně něco tak proč trčet na nějakým MFC kde se chytne tak 20 holek z 1000,že Smile
Holky tak se na nějaké MFC vyprdněte a neřešete camscore. At so to know-how tady kočky nechají pro sebe:-)
Věnujte se chatům, které vám jdou.
Jinak já tam někdy vydělám ( třeba min. pátek 5000) a jindy ani floka...Takže si to ještě nechám,ale prioritní je pro mě jasmina... ač na ní hodně holek nadává - pořád se tam vydělat dá Smile
Crystalka: Jo přesně tak to mám i já,ale většinou teda aspon tech 100 tok vydelam,kdyz je spatnej den

MFC nechci vzdát.Snažím se dostat s camscore vejš,jasmina je pro me zabitá.Prostě mi to tam nejde.
Třeba ,když tam nejsem tak mi camscore zustava stejny nebo se o trosku zvysi,to vubec nechapu,ale nestalo se mi ze by se snizilo,kdyz nevysila.
Na MFC se mi nejvíc líbí že se daj umlčet hosté a někteří basic. A hlavne je videt kolik ma ten membr tokenu.
Je naprosto neuveritelny,kdyz se kouknu kolik ma jeden member-100 000 tokenu!!fakt neuveritelny.

Ale tady na MFC si to chce hodne povidat i nejakou tu show....No budu se snazit a vím že ta cesta bude trnitá dostat se na nějaký dobrý camscore:-)
adela: noo mě se ted skore snížilo - nebyla jsem 3 dny online,páč jsem nachcípaná a skore mám o 50 menší ...
no a já předevčírem zapla MFC protože na Jasmíně byla nuda,vydělala jsem velký kulový na MFC,zaplé to bylo asi 2 hodiny a score mi stouplo asi 40 ..... v tom aby se prase vyznalo fakt Big Grin
Já když nejsem online ,tak se mi taky zvyšuje,ale zase když jsem online tak se mi pravidelně strašně sníží...
Je pravda,že co jsem šla většinou vysílat,tak jsem nebyla ve svý kůži a oni to poznaj nebo co,páč jsem byla včera celá veselá(trocu jsem se i napila) a fakt to je jelo..Dokonce i jasmína,která mi nešla a i MFC.O které hodně stojím.
Já jen teď doufám,že se USD aspoň o něco zvýší,když půjdu vybrat peníze.
Ahoj holky.Chtěla bych k MFC a webcamsu (jasmínu nepočítám) přidat ještě nějaký americký chaty,ale fakt nevím který.Flirt4free vypadá dobře,ale fakt teda nevim...Jaký jsou ještě dobrý?
který jsou dobrý fakt nevím,já mám registrace skoro všude,ale ještě jsem je nezkoušela,zkus to vzít postupně Smile třeba streamate,cams.com,camcontacs,interclimax atd. na F4F se mi nelíbí,že tam jsou viditelné fotky z posledního pvt,tam jsem registraci nedělala,musí se přes nějaké studio v čr a já prostě nikomu žádný procenta cpát nebudu tak ať si to nabouchají Big Grin
Jo já to vezmu postupně taky:-)Ale myslím,že zkusím zase nějaký němce,tam to šlo taky,ale s těma amrickejme sem to nemohla zkombinovat.
já mám dvoje němce,ale moc tam nevydělám,jsem na posledních stranách tak mám malou návštěvnost,hold nemám v profilu německou vlaječku,ale nějaké eura to hodí a kombinace amerických s němcema mi nijak nevadí ty dva profily na LJ stihnu přepnout bez problémů,když jsem měla zaplý i MFC už to bylo horší,ale tak tam jsem se přepla až když jsem si třeba svlékla vršek tam to naštěstí nevadí Smile na LJ na mně minule vlítnul support nějaká ženská,že handbra not allowed,že si mám okamžitě vzít bra...no to jsem měla dost,nebylo nic vidět....asi byla plochá a záviděla Big Grin
Tak já naštěstí něm. vlaječku mám...Americký jsem si vzala,protože mi přišly lepší a není tam tolik práce jako na němcích,ale asi to nějak nakombinuju.
Nějaký eura se hoděj vždycky:-) A pokud koruna půjde vůci dolaru dolů,tak fakt nevím,možná si zas pak dám jako hlavní chaty němce:-)
já tam původně chtěla taky dát německou vlajku,ale nakonec jsem si to rozmyslela,já se německy učila jen ve škole a to už je sakra nějakej pátek Big Grin jenže mám dojem,že díky tomu,že mám jen anglickou vlajku jsem až na zadních stranách nebo nevím jak to němci řadí...dělám tam teprve od října....
No oni na tu němčinu daj,kort když jsou to německý chaty.To fakt můžu dosvědčit.Třeba na MFC říkám,že se bavím jen anglicky v public chatu a pak pořád jeden otravovat přes pm(že chce prostě německy),tak jsem holt tu němčinu použila ,ale jen při pm:-)
A pak taky z něj dost káplo,tak proč ne:-)
Ale jak zjišťuju tak mi víc vyhovujouamerický freečka:-)Nevim proč,ale je to takový lepší:-)
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12