Fóra Livechaty.cz

Úplná verze: StudioNet Teplice
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Společnost dodává live video stream převážné většině zahraničních serverů které se vysíláním live videochatů zabývají. Vysílací studia se nachází v severočeském městě Teplice a německém přístavním městě Hamburg. Zajišťujeme technickou podporu pro naše vysílající a to buď na dálku nebo přímo na místě. Zajišťujeme kompletní vybavení v potřebné konfiguraci pro domácí vysílání.

Spolupracujte se Studio NET s.r.o. na zajímavé činnosti, spočívající v zajišťování živého, zábavného interaktivního obsahu prestižním západoevropským a americkým společnostem, které dominují celosvětovému trhu internetových videochatů.


Nabízíme
Nabízíme zajímavou a přitom nepříliš náročnou práci, při které je pouze na vás, jaká bude výše vašeho výdělku! Princip odměňování spočívá v tom, jak dlouho dokážete bavit klienta(y), se kterým si on-line chatujete a předvádíte své vystoupení. Výše vašeho výdělku závisí na tom, jak jste zábavná, poutavá a jak často se za vámi klienti vrací. Jedná se o výlučně zahraniční klientelu, kde je důraz kladen na vtipnou a poutavou konverzaci a příjemný vhled, v žádném případě se nejedná o porno!

modelka
Můžeme vám nabídnout:

* možnost vysokého příjmu
* možnost vlivu na výši výdělku
* zábavnou a atraktivní práci v moderním studiu
* přátelský a vstřícný přístup
* příjemné pracovní prostředí
* získání nových přátel

Máte schopnosti pro moderní interaktivní divadlo?
Hledáme mladé ženy, dívky, zralé ženy, ženy na mateřské dovolené, páry, transexulály, XXL i ostatní kreativní a tvůrčí lidi se smyslem pro humor, s odpovědností a s vysokým pracovním nasazením kteří mají chuť zkusit něco nového a zároveň si slušně vydělat. Stačí ovládat některý cizí jazyk (doporučujeme německý a anglický jazyk), zvládat základní obsluhu počítače a hlavně si uvědomit, že je to zábava při které si vydělate slušné peníze.