Témat: 1
Registrován od: Jan 2011
Hodnocení:
0
ahoj jsem brunetka s hnedýma očima prsa 2 menší hodně komunikativní nestydím se. S jazykama jsem na tom NJ pasivně AJ se učím a ráda bych se i v řeči zdokonalila. Koupila jsem si vše potřebné webkameru slušnou oblečení i prostor. Nikdy jsem tuto práci nedělala ale rozhodla jsem se tak protože si potřebuju vydělat slušné peníze a to tady v Čr to nejde.Různě brouzdám po netu a po pravdě hodně čtu jak někoho podrazily nebo že jim to nevynáší. Přesvěčte mě o paku a já budu pracovat klidně každý den :-) díky
Témat: 2
Registrován od: Apr 2009
Hodnocení:
0
Kočko, ty jsi číslo :-D LOL
Témat: 6
Registrován od: Nov 2010
Hodnocení:
0
lora to myslela tak, ze chce presvedcit o opaku, ze nejsou jen podrazy. Nemyslela to zrejmne tak, aby byla presvedcena k praci jako takove...
pozn. lora neni moje znama
Témat: 1
Registrován od: Jan 2011
Hodnocení:
0
díky Patrikovi za info které mi dost pomohlo.A Jani díky za podporu přesně tak jsem to myslela a ostatní si polibte šoš jste akorád trapáci co tady uražejí ostatní a neumí se chovat mám vás v pr..deli
Témat: 2
Registrován od: Apr 2009
Hodnocení:
0
tak si po sobě přístě přečti co píšeš než to odešleš. Vyznělo to tak, jak to všichni pochopili. Si myslíš, že si sem přijdeš, napíšeš ať tě přemlouváme či co a máme si z tebe sednout na prdel? By se na tebe každý vy***.
Témat: 0
Registrován od: Jul 2011
Hodnocení:
0
Hledám práci na livechatu, Most
Témat: 3
Registrován od: May 2013
Hodnocení:
0
nabizim praci na livechatu z domova,se vsim poradim........70% z vaseho vydelku na vas ucet kazdeho 25 .nasled.mesice.....snadna registrace ,slusne vydelky,volna pracov.doba......zajemkyne piste na email :mazlivkaaaa@seznam.cz