Fóra Livechaty.cz

Úplná verze: Agentura Fox - Olomouc
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Agentura Fox o sobě:

Pro šikovné dívky se základy angličtiny a min. věkem 18 let nabízíme práci v exkluzivním live chatu v centru Ostravy nebo s vysíláním z domova po celé Moravě. Reálné výdělky se pohybují mezi 20.000 - 40.000,- Kč za měsíc. Naše topmodelky si vydělávají okolo 60.000,- Kč. Vše závisí pouze na tom jak často pracujete a na Vašem přístupu k práci.

Live videochat je komunikace se zahraničními zákazníky pomocí počítačové a video techniky. Modelka se nachází v místnosti, která jí poskytuje naprosté soukromí, s veškerou potřebnou technikou. Náplň její práce spočívá v bavení zahraničních klientů v reálném čase. Proto je velmi důležitá alespoň základní znalost anglického jazyka, veselá a komunikativní povaha. Součástí práce modelky je také lehká forma autoerotiky, bude-li si to platící klient přát. Rozhodně se ale nejedná o porno, jakýkoli kontakt s další osobou před kamerou je vyloučen, modelka dělá jen to, s čím ona sama souhlasí. Erotika je pouze součástí této práce, nikoli její náplní. Mnoho zákazníků si př eje se slečnou pouze povídat, svěřit se jí, stát se jejím kamarádem. Live videochat je především zábavná forma výdělku, jehož výše bude záležet pouze na Vás.

Přístup z ČR a SR je na tento chat blokován, nehrozí tedy, že by Vás při práci viděl někdo z Vašich známých. Identita modelky je rovněž přísně chráněna, klienti znají pouze Vaše umělecké jméno, pod kterým pracujete. Z přenosu není pořizován žádný videozáznam!