Fóra Livechaty.cz

Úplná verze: Hledám studio v Praze
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Zdravím,
je mi 18 a chtěla bych se co nejdřív odstěhovat od rodičů. K tomu samozřejmě potřebuju peníze a jako nejlepší alternativa mi přišla práce právě na live chatu. Nevíte někdo o nějkém dobrém, "seriózním" studiu v Praze, kde jsou co možná nejvyšší výdělky?
jo a sorry, že jsem to napsala do špatného tématu Big Grin
a rovnou se ještě zeptám, jestli je výhodnější pracovat ze studia nebo z domu, případně jaký je v tom finanční rozdíl....
Se studiem ti asi moc neporadím, jediné, které bych snad doporučila je Triplexchat. Pokud pracuješ z domu pro studio, máš vyšší procenta. Pak je možnost si udělat registrace sama na sebe a máš všechny procenta.
Tak se musím pochlubit.. už třetím dnem pracuju na jednom chatu sama za sebe, za ty 3 dny mám necelé 3 tisíce, ale to jsem zatím nedělala show, spíš jsem si jen tak psala a dělala flashe a ani jsem u toho nestrávila tolik času... na úplně první zkušenosti s livechatem to není špatný, ne? Big Grin .. (berte vpotaz, že jsem TOTÁLNĚ nezkušená osmnáctka, nesnášim sex ani nic jinýho :lol: :lol: )
Tak to jsi šikovná. Wink Těch chatů můžeš mít víc současně rozevřených na počítači, nemusíš pracovat jenom na jednom, je to na tobě, jak budeš stíhat.
Nikol Napsal(a):Tak to jsi šikovná. Wink Těch chatů můžeš mít víc současně rozevřených na počítači, nemusíš pracovat jenom na jednom, je to na tobě, jak budeš stíhat.
děkuju, jojo, už si vyřizuju registraci i jinde, ale teda nevim, jak to udělat, když třeba v jednom chatu si někdo zaplatí něco a v druhým nic..přemejšlím, že pojedu na dva notebooky :lol: Ted se ještě registruju na MFC, co jsem slyšela, tak je to tam na začátku pěkně těžký, tak nevim... ale co, za pokus nic nedám Smile
Stačí jeden notebook. Dělá se to tak, že si každý chat otevřeš v jiném okně, to zmenšíš, aby nezabíralo celou obrazovku, kurzorem po stranách upravíš tvar, jak se ti hodí. Chaty si dáš vedle sebe, (kliknutím myší je popotáhneš), můžou se i překrývat, stačí abys viděla, co je pro tebe důležité. Když máš privát na jednom, druhý musíš vypnout, nebo se přepnout do nuda chatu, pokud tam je.
Nikol Napsal(a):Stačí jeden notebook. Dělá se to tak, že si každý chat otevřeš v jiném okně, to zmenšíš, aby nezabíralo celou obrazovku, kurzorem po stranách upravíš tvar, jak se ti hodí. Chaty si dáš vedle sebe, (kliknutím myší je popotáhneš), můžou se i překrývat, stačí abys viděla, co je pro tebe důležité. Když máš privát na jednom, druhý musíš vypnout, nebo se přepnout do nuda chatu, pokud tam je.
ok, díky, možná mi bude stačit jeden chat... dneska se mi dařilo a za hodinu jsem si vydělala přes dva a půl tisíce tokenů Smile