Fóra Livechaty.cz

Úplná verze: Jak na více chatů?
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Jsem ve fází příprav a nakupování výbavy. Chystám se vysílat z domu, sama na sebe.. Potřebuji poradit od nějaké hodné duše, na věc, která mi stále vrtá hlavou.. Jak to děláte s více chaty? Když budu mít, příklad, puštěné zatím 2,3.. Jak je to třeba s tím, když mě na jednom vezmou na pvt a co ty další? Budu se tam muset odhlásit, nebo jen někam přepnout? Mám naději to stíhat? S angličtinou jsem začátečník, takže se doufám časem zlepším. Ale má vůbec smysl si tedy brát hned 2,3? Nemám zkusit zatím jen jeden a až se trošku zaučím... Jak jste to dělali vy?? Děkuji moc všem za odpovědi..
No,urcite neni dobre si hned davat vice chatu,kdyz nevis do ceho jdes. Potom muzes chaty pridavat. Napis mi na sally3163@gmail.com
Dobrý den všem , modelkám, modelům a uživatelům livechatu. Chtěla jsem jen zkráceně upozornit na https://www.livechat.cz/, jsou to zloději a okradači, berou modelkám peníze a to velké částky, když dosáhne bonus tak jim je ani nedají a dělají že dosáhla jiná, naschvál pouštějí pvt těm nejlepším. Čekají až dosáhnete 1000kč. a pak Vám je seberou třeba jen za malou pitomost. Stěžují si už na to čím dál víc modelek že se jim to stává, že jim berou peníze a pozor také že koukají na modelky na pvt, nechápu co tam dělají asi si honí ocasy nebo co (protože to jsou dva mladý kluci, tak se u toho baví a honí si je)!!! Nejlépe doporučuji skvělí chat a to je http://www.showlive.cz/ tam máte peníze vzdy třeba i v noci je to super chat pracuji tam už nějaký ten rok a jsem velmi spokojená. Tak holky pozor na zloděje :-)