Fóra Livechaty.cz

Úplná verze: jsem začátečník a potřebuji radu
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ahoj, jsem začátečník (zatím mám zkušenost jenom s sexchat.sk a livechat.cz), vysílám jenom nárazově a vydělám si jenom pár stovek za ten mesíc.. Chci se zeptat, zda i tak malý příjrem musím nějak danit, nebo hlásit. Zatím mě to hrozně baví, když se ocitnu sama doma, tak jdu vysílat jen třeba na max hodinku a hrozně si to užívám. Jenomže jsem studentka, s nějakými daněmi nemám vůbec žádnou zkušenost a to mě strašně tíží, jak se tohle vůbec dělá (daňové přiznání apod..) a tak přemýšlím, že se na to uplně vyprdnu, ale je to škoda, baví mě to.

Můžete mi někdo prosím poradit, jestli i tam malý příjem musím nějak hlásit nebo danit nebo co já vim co se s tim dělá? děkuji :)
bóóóže Pomasta ty si magor Big Grin prej daňový úniky Big Grin

ala

Comtessa Napsal(a):Ahoj, jsem začátečník (zatím mám zkušenost jenom s sexchat.sk a livechat.cz), vysílám jenom nárazově a vydělám si jenom pár stovek za ten mesíc.. Chci se zeptat, zda i tak malý příjrem musím nějak danit, nebo hlásit. Zatím mě to hrozně baví, když se ocitnu sama doma, tak jdu vysílat jen třeba na max hodinku a hrozně si to užívám. Jenomže jsem studentka, s nějakými daněmi nemám vůbec žádnou zkušenost a to mě strašně tíží, jak se tohle vůbec dělá (daňové přiznání apod..) a tak přemýšlím, že se na to uplně vyprdnu, ale je to škoda, baví mě to.

Můžete mi někdo prosím poradit, jestli i tam malý příjem musím nějak hlásit nebo danit nebo co já vim co se s tim dělá? děkuji Smile


prej danovy uniky no verim, co jsi za inteligeta
jsi studetka tak je to v poho.... do 5tis se nic nedani
Takže v pohodě, jo ? tak to jsem ráda Smile takže to nikde ani nemusím hlásit?
bože tady je to samej pitomec Big Grin peníze vydělané letos se daní až příští rok...
achjo, tak jak to teda je..
ne ted vazne....zajdi radsi za dan. poradcem, ten ti poradi lip.....
až na to,že u nás byl trest smrti zrušen Tongue
aha tak to jsi první na řadě Big Grin
Nemám svého daňového poradce a ani na něj nemám peníze, jsem student s pár stovkama na měsíc. Jen jsem chtěla poradit, zda jako student jsem povinna tento náhodný příjem danit ať jde o jakoukoliv částku (například 300 korun) nebo třeba částku určitou (například od 5 000 a výš / měsíc)? Chtěla jsem radu, může mi někdo zkušený pomoci? Pokud nechcete psát sem, můžete mi napsat na mail jocelinn@seznam.cz
Také mě zajímá, zda se musím ohlásit na finančním/ živnostenském úřadu, nebo někde? Chci jen vědět, jestli se neženu do průseru, jestli je to legální to co dělám.
Poraďte..
No ja teda nevim, ale tri stovky bych nikde nehlasila....takova castka nikoho zajimat nebude.....protoze by z toho stat stejne nic nemel. Pokud vydelavas par stovek mesicne, tak to nikde nehlas, jsi student a tech par stovek opravdu nikoho nezajima. Az budes vydelavat vic, zajdi si za tim poradcem, jedna konzultace te stat nic nebude a kdyz si stejne rekne o penize tak to bude jen par stovek, ale spis nic.
Rekne ti vsechny informace a budes mit jasno.
jo Comtesso, dej si bacha Prawda ma s basou vlastni zkusenosti....v koupelce chlapum podaval mydlo a byl takova ta mala holka pro vsechno a pro vsechny. Do ted se z toho nevzpamatoval, ma dozivotni trauma jak tak koukam.
kuschelmaus Napsal(a):jo Comtesso, dej si bacha Prawda ma s basou vlastni zkusenosti....v koupelce chlapum podaval mydlo a byl takova ta mala holka pro vsechno a pro vsechny. Do ted se z toho nevzpamatoval, ma dozivotni trauma jak tak koukam.
No, taky si myslím, jak tak koukám Big Grin
Ahoj holky...dneska sem si tak nějak "vše" četla o live chatu... moc informací na mě :-)) Mohla bych poprosit nějakou ochotnou duši, která má zkušenosti s chatem doma a ví už co a jak, jestli by se mi mohla ozvat a zasvětit mě pořádně do začátků? Děkuju moc
Můj e-mail Xchat2011@seznam.cz
Zdravím, omlouvám se, že se ptám po tolikáté na tutéž věc, ale měla bych stejnou prosbu jako slečna nade mnou Smile Dnes jsem absolvovala třetí směnu a prostě jsem si hrozně nejistá.
Kdyby měl někdo menší seznam poznatků a fint, co a jak do začátků, byla bych moc vděčná. Děkuju Smile

eevee666@hotmail.com
Ahoj , přemýšlím o práci na livechatu. Nemám žádné zkušenosti. Ani nevím jestli bych tu práci psychicky zvládla. Zatím to chci jen vyzkoušet a zjistit jestli na to mám. Nevím jestli mám jít přes agenturu nebo se někde zaregistrovat a případně kde? Kdybych šla přes agenturu tak musím podepsat nějaké smlouvy, ale co když po pár vysíláních zjistím, že mi to nevyhovuje, že na to nemám a nebudu chtít pokračovat. Nechá mě agentura odejít, zaplatí mi? Možná by bylo lepší se jen někde zaregistrovat a zkusit si to. Německé chaty se mi líbí v tom že se tam platí hned a nemusíte nikoho lákat jako ty americké. Ale já neumím německy. Anglicky se dorozumím. A zase agentura mi pomůže a zajistí mi případně i technické vybavení. Kameru mám hroznou a kupovat si na své náklady kvalitní za několik tisíc a po pár vysíláních zjisti že to dělat nechci... co pak s tou kamerou... bych za ní akorát vyhodila peníze. Jediné v čem mám jistou že nechci vysílat ze studia, chci být doma... soukromí, větší uvolněnost. Tak jak mám vlastně začít? Poradíte mi někdo? Díky!