Fóra Livechaty.cz

Úplná verze: Zavádění HD kvality videa na nejznámějších serverech!
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Docela by mě zajímalo a asi ne jen mě, jak se na zavádění HD kvality videa dívají samotné modelky. Mě osobně přijde, že zavádění této super kvality je výhodné pouze pro klienty ale nikoliv pro modelky.

Ano modelka se možná dostane s HD kvalitou na lepší pozici na stránce ale za pár měsíců to bude absolutně jedno protože HD kvalitu bude mít většina modelek. Velkou nevýhodu bych jako modelka bral fakt, že HD kvalita je dost náročná na UPLOAD internetového připojení. Server si tak místo 512Kbit může vzít klidně 2Mbit což je dost velký rozdíl, pro dívky vysílací z domu bych řekl, že nereálné.

Takže zatím co bez HD kvality nyní vysílá dívka na například 6ti chatech, tak s HD kvalitou bude moci vysílat jen na 2 chatech.

HD kvalitu videa zavedl:
StreaMate, LiveJasmin, LiveStrip, MyFreeCams, StreamRay, CamConomy

Ví někdo o dalších?


Budu velice rád, když tohle téma rozebereme více do hloubky, takže prosím přispívejte zde Vaše zkušenosti s HD kvalitou videa.
Já jsem zkoušela HD na streamatu a z toho jsem byla teda dost zoufalá, takže jsem to vzdala asi po 20 minutách. Pracuji tedy jen na HD u LiveJasminu a je to velkej rozdíl co se týká uploadu. K tomu mám ještě několik málo chatů. Ale kdybych zapla všechny chaty jako dříve tak to můj slavnej pc neutáhne ani omylem.

Takže když si vezmu, že HD na jasmíně mi moc peněz nepřidalo tak je to podle mě jen pro ty rozmlsaný klienty a nám modelkám to je uškodí. Bohužel bez HD to brzo můžeme zabalit protože to budou mít za chvílu všichni.
no tak já bych bez HD na jasmínu už nešla Sad naštěstí můj pc je dost výkonný a mám zaplé 2x jasmínu v HD cenu mám 2.49 a nikdo nic nenamítal když jsem to zvedla a ještě souhlasili,že za kvalitu se hold platí,mám opravdu krásný čistý obraz,kamarádka říká,že jsem jak HD televize Big Grin o výdělek nemám nouzi,dokonce se o dost zlepšil Smile
Přesně tak, bez HD ani ránu. Mám teda jen jediný chat a jeden účet, díky HD se mi zvedly o dost výdělky. Myslím že modelka bez HD je téměř ztracená.
Ano to je asi jasné, že modelka bez HD na LiveJasminu je vyřízená, jelikož se špatně umisťuje na stránce a nemá klienty ale zde se přímo nabízí otázka.

Myslíte si, že by jste vydělali více bez HD na 6 chatech nebo více pouze na LiveJasminu s HD kvalitou videa???
nevšimla jsem si,že by modelky bez HD byli nějak diskriminovené v umístění,tam záleží na počtu hodnocení (ratingu),strávených hodin online nebo spíše,jak často modelka chodí online a taky na hodnocení po pvt.....sama jsem ten jejich systém řazení doteď moc nepochopila,ale spousta modelek tam HD nemá a přesto jsou na 1.stránce..........i když má modelka na profilovce ikonku HD neznamená to,že má obraz opravdu HD,to znamená čistý,bez sekání a jakýchkoliv čar či kostiček přes obraz.....na jasmíne stačí zadat velikost rozlišení 640x480 a už jste HD,,,,,,,,takže stránka je sice plná ikonek HD,ale málokterá má opravdový HD obraz

pak k té druhé otázce,u mně platí,že čím víc chatů mám tím víc vydělám,ale například Cinnamon stačí opravdu jen jediný chat a o výdělek nemá nouzi,u každé modelky je to jiné,je to hlavně o štěstí Smile
Opravdu n LJ se neřadí podle toho, kdo vysílá v HD a kdo ne. je tam spousta faktorů. nemůžete čekat, že tam pracujete pár hodin do měsíce,ale že máte HD tím pádem budete na předních stránkách. Nesmysl. Na přední stránky se musíte vypracovat a trvá to nějakou tu dobu bohužel. A k tomu HD-Já například používám rozlišení 640x480, když jsem měla opravdové HD 800x600, membrům v pvt jsem se prý sekala. Nevidím rozdíl v čistotě obrazu, 640 x 480 nebo 800x600 vyjde úplně nastejno. Nevím co je lepší, jestli mít víc chatů nebo jen jeden , záleží jak komu co vyhovuje. Mně třeba opravdu vyhovuje jeden jediný, zkusila jsem dva, ale není to ono, nebaví mě to neustálé překlikávání do nude , membru atd....Ale až přestanu vydělávat třeba možná budu muset dát víc chatů. Stačí mít výkonný pc a můžete být v HD jak Ladygoodiva, která je díky tomu dost zaneprázdněnáBig Grin takže za mě HD ano, být membrem taky bych neplatila za kostičkovaný a sekavý obraz ani tu nejnižší cenu 0,98. Prostě pokud chcete vydělat, musíte nabídnout to nejlepší. Konkurence je veliká:-)