Fóra Livechaty.cz

Úplná verze: Ifriends
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Nikde sem nevidela ani zminku o tomhle chatu..ja osobne tam pracuju uz 5 let a maximalni spokojenost..tak jak tady vetsina holek pise ze pracuje na vice chatech najednou, tak to si nedokazu predstavit, mne jeden chat bohate staci a nepripadalo by me to fair vuci zakaznikum chatovat na vice chatech najednou. Ifriends davaji 50% a cenu si stanovi holka, nejmin je 1.99$ a maximum je 5.99$ za minutu. Funguji tam jak free to pvt tak klasicky live pay chat, kde zakaznik plati hned jak vstoupi do videa.. kazda holka ma fanclub, plati se za fanclub membership, a taky se da vydelavat na replays..je tam vazne hodne moznosti jak svuj vydelek zvysit.. penize chodi kazdy tyden, nikdy nebyl problem..ja muzu Ifriends jen doporucit :-)

Yukarina

Zní moc pěkně, to děláš z domova?
Ano, pracuju z domova.registrace byla jednoducha a bez problemu..
Můžu poprosit o přesnou url adresu?? Díky...
niesom si isty, ale asi myslela ifriends.net popripade ifriendsv2.net
zajímalo by mne, který z chatů měla opravdu na mysli..Smile
Ahojky. Mohl by mi někdo poradit jak se na tento program mám registrovat?? Janiecka21@seznam.cz
Ifriendsv2 je pouze nova verze ifriends, takze holky co delaji na ifriends se objevuji i na ifriendsv2, myslim ze casem tu starou stranku ifriends odstavi a uz bude fungovat pouze ifriends v2, kde je spousta vylepseni a novych nastroju pro lepsi uzivani chatu.
a tady je link na tu registraci http://www.ifriendsv2.net/ifpage.dll?t=s...ntro&pClub=
Ahoj holky, jak jste se regitrovaly na tenhle chat? Nějak nechápu tu jejich metodu placení...
ahoj ženy,tak já registraci tady na tom chatu asi nedokončím,protože nevedu ani tiskárnu ani fax....nechápu když některým chatům stačím ofocená občanka a fotka s občankou u hlavy, tak proč jiné chaty vyžadují odesílání dopisů a faxů kamsi ??? No každopádně jsou to jejich pravidla,ale na mě dost složitá registrace...